טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב לפסיכולוגית ד"ר שדה-שרביט, בדקתי בפנקס הפסיכולוגים באתר של משרד הבריאות. שמך אכן מופיע שם, אולם ללא מומחיות. בפורום את מוצגת כמי ש-"עוסקת בטיפול ואבחון בילדים, במתבגרים ובמבוגרים". האם אין בכך עבירה על חוק הפסיכולוגים (1977) שלא מתיר למי שאין בידו מומחיות כלשהי לעסוק בפסיכותרפיה? האם את מקבלת הדרכה שוטפת על הטיפולים שאת מעניקה, והאם במקביל את מצויה בתהליך התמחות? הקהל בפורום ישמח להבהרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
איני מבין מה הפחד או החשש, ראיתי שד"ר שדה ענתה לשואלים אחרים, האם יש לד"ר מה להסתיר? אני חושש שמדובר לכל הפחות בחוסר בגילוי נאות. אני מעוניין לציין שבמידה ואני ושאר הגולשים לא נענה, אשקול לפנות להנהלת הפורום והאתר להבהרות וכן אשקול צעדים נוספים כגון פנייה לרשויות המתאימות במשרד הבריאות. אודה להתייחסות מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד