שאלה לד"ר שדה שרביט

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר שדה שרביט
    שמואל
    07/01/2011

שלום רב לפסיכולוגית ד"ר שדה-שרביט,
    בדקתי בפנקס הפסיכולוגים באתר של משרד הבריאות. שמך אכן מופיע שם, אולם ללא מומחיות. בפורום את מוצגת כמי ש-"עוסקת בטיפול ואבחון בילדים, במתבגרים ובמבוגרים". האם אין בכך עבירה על חוק הפסיכולוגים (1977) שלא מתיר למי שאין בידו מומחיות כלשהי לעסוק בפסיכותרפיה? האם את מקבלת הדרכה שוטפת על הטיפולים שאת מעניקה, והאם במקביל את מצויה בתהליך התמחות? הקהל בפורום ישמח להבהרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד"ר שדה שרביט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לתגובה מד"ר שדה שרביט - מקפיץ

שמואל
    08/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשה שלישית עדיין ללא מענה

שמואל
    11/01/2011

איני מבין מה הפחד או החשש, ראיתי שד"ר שדה ענתה לשואלים אחרים, האם יש לד"ר מה להסתיר? אני חושש שמדובר לכל הפחות בחוסר בגילוי נאות. אני מעוניין לציין שבמידה ואני ושאר הגולשים לא נענה, אשקול לפנות להנהלת הפורום והאתר להבהרות וכן אשקול צעדים נוספים כגון פנייה לרשויות המתאימות במשרד הבריאות.
    אודה להתייחסות מהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו