מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכים עזרההורים מודאגים09/01/2011
אנחנו משפחה צעירה עם ילד עוד מעט בן 5 וילד בן שנה וחודשיים.
יש לנו בעיות עם הילד הגדול מאז ומתמיד הייה מפונק ילד יחיד ואבא שלו פינק אותו .
ובכל מקום שהיינו בו ניתן לשים לב שהוא אינו ממושמע.
הוא לא מקשיב ואוכל הרבה מתוק, מתעקש בחנויות על צעצועים , שכמבקר אצל אנשים פותח את המקרר ומבקש אוכל ללא גבולות.
כל מה שמבקשים ממנו הוא מסרב לעשות אפילו להרים דבר מה מהרצפה טוען שקשה לו וכואב לו.
שהייה קטן יותר הייה מאוד עצמאי היה מתלבש לבד ונועל נעליים לבד ואף הפסיק להרטיב
מאז שאח שלו נולד הוא מרטיב בלילה עד שנאלצנו לחזור לטיטול לילה
אח שלו ישן איתנו במיטה כיוון שהעברנו אותו לאחרונה לחדר של הגדול והוא אינו מוכן לישון במיטה שלו והוא בוכה וצורח ומתעורר בלילה
מה שהכי מדאיג זה שהוא ילד שלאחרונה אומר שאנחנו לא אוהבים אותו והוא אפס ותמיד ישאר אפס והוא מתחיל גם להרביץ לעצמו כעונש על כך שבטעות נתן לי מכה שעשה חיסון למען האמת לאחרונה אנחנו כועסים עליו הרבה ולא מתייחסים אליו ולא משחקים איתו והוא מחפש תשומת לב וכבר שבועיים התינוק חולה עם חום גבוה ולכן אנחנו סביבו, אנחנו מאוכזבים ממנו ומראים לו את זה כועסים עליו וכל פעם שולחים אותו לחדר בכל מקום מתלוננים עליו גם בגן הוא לא יושב לרגע בבית ומדבר בקול רם עם עצמו תוך כדי משחק או בכלל כדי לעצבן מושך תשומת לב אומרים לו להפסיק והוא רק ממשיך
כשאני מחבקת אותו הוא אומר לי שאני יפה והוא רוצה להתקלח איתי ואני יפה גם במקומות הצנועים הוא אומר שלא רוצה להיות אבא ולהתחתן איתי ועם אבא שלו להשאר איתנו תמיד ולקנות מיטה גדולה שכולנו נישן בה ביחד
אותי גם מדאיג ההתנהגות המינית המוחצנת שלו אני כרגע בהריון בחודש תשיעי והוא מלטף אותי ואומר שאני יפה וחלקה
אנחנו לא מתקלחים איתו ולו א מראים לו כלום והוא מתעניין גם שמחליפים לאח שלו טיטול לראות את איבר מינו
אני מרגישה אבודה מפחדת מאוד מההתנהגות המינית שלו וגם מהאמירות שהוא נחות ולא שווה כלום הוא רוצה לדעת איך אני מוציאה את התינוק ואיך הוא הגיע לבטן
יש לציין שהוא ילד מאוד חכם הוא כותב אותיות ומספרים מתחיל לקרוא ועושה זאת בכוחות עצמו
כל הזמן הוא מבקש שיקנו לו ואף פעם לא מסתפק בכלום אנא עיזרו לי תנו לי הכוונה האם זה טיבעי או מוזר ויש איזה שהיא בעייה שדורשת טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכים עזרה - תגובה
סמדר ריינר09/01/2011שלום לך,
בהחלט יש בעיה, וחשוב מאוד שתפנו לטיפול והדרכת הורים בדחיפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)