בן פחות משנתיים שמרביץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן פחות משנתיים שמרביץ
    נטע
    10/01/2011

ילד בן כמעט שנתיים, יש לו אחות גדולה בת שלוש. הוא מציק לה המון, מרביץ לה ובועט. כשמשעמם לו בבית הוא בכוונה עושה דברים שהוא יודע שאסור. טורק דלתות של ארונות, זורק את כל הספרים מהספריה, גם בגן הוא עבר תקוםה שהרביץ המון לילדים סתם ללא סיבה. כשאומרים לו שאסור נראה שהוא מאד מרוצה מזה. יש לו גם רגעים שהוא שקט ונעים איתו. כשמתחיל לשעמם לו קצת הוא פשוט הפך בלתי נסבל. זה נראה כמו ענין של תשומת לב, הוא מקבל המון תשומת לב באופן כללי. מה עושים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן פחות משנתיים שמרביץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה כי לא נעניתי

נטע
    10/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן פחות משנתיים שמרביץ - תגובה

נעמה סבג שמש
    11/01/2011

גליה שלום,

את אינך מדברת על אירוע חד פעמי אלא על קושי יומיומי אמיתי.
    הייתי ממליצה בחום לקרוא קצת מאמרים באתר שלי על סמכות וגבולות, גיל הרך ומריבות בין אחים.

במקביל, הייתי מציעה לפנות לייעוץ לפגישה חד פעמית ולקבל כלים ברורים להכוונ והדרכה. זה יקל עלייך בשגרה היומיומית, וטיפ בפורום לא יספק.
    חבל לחכות עם זה.

בהצלחה!

נעמה סבג שמש, מנהלת רשת עידן ההורות
    יועצת ומנחת הורים בשיטת הצילום הייחודית
    מומחית בהקניית אינטליגנציה רגשית והרגלי שינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו