מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשיי השתלבות בגן חובה ילד בן 6חן11/01/2011
שלום, בני בן ה- 6 נכנס השנה לחטיבה צעירה, בא משולבים ילדי גן חובה עם ילדי כיתה א'. כהקדמה, בני הוא ילד מאד חכם, אולי מכפי גילו, ילד לא פיסי, סף כאב מאד נמוך, נמנע ממשחקי כדורגל כדי שלא יבעטו בו, נמנע ממגלשות כי הוא פוחד, לא רוכב על אופניים וכו' (מתחילים בירור לגבי ויסות חושי). בכל מקרה, שנה שעברה עבר לגן חדש יחידי מכל הגן ותוך שבוע השתלב בצורה מדהימה.
השנה קשה לו. מתחילת השנה קיבל אולי 2 טלפונים להזמנה אחה"צ, לא מעוניין בהזמנת חברים, למעט 2 ילדים שהיו איתו שנה שעברה, שגם הם לא חברי נפש שלו.
עם בירור עם הגננת מספר פעמים, טוענת שהוא מאד פעיל ואנרגטי בגן, ילדים אוהבים אותו, לפעמים צריך את הלבד שלו, מחובר לילד אחד משנה שעברה. היא לא רואה שום סיבה לדאגה. התייעצה עם יועצת ביה"ס, שעל פי שאלות שענתה לה, אמרה כי לא נראית שום בעיית השתלבות. אבל בשם האלוקים, איך יכול להיות שמספטמבר השנה הוא לא מוזמן לילדים ולא רוצה להזמין או ללכת? אני ממש מיוסרת.
נ.ב, מסר לי שרוצה להיות חבר של "החזקים" בגן, שהם כמובן לא מחשיבים אותו כי הוא לא משחק כדורגל, מגדיר עצמו "כמעט הכי גרוע בגן בכדורגל", נראה לי שהשנה שהכוח הפיסי מתחיל לבוא לידי ביטוי מאד קשה לו, כי החוזק של בני הוא בראש.
כשאמרתי לו שהגננת מוסרת שהוא "מקסים" הוא ענה לי "כי אני תמיד יודע את כל התשובות לכל השאלות במפגשים".
עזרו לי, מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין מחכה לתשובה - מאד חשוב לי
חן13/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)