גירוי איבר המין אצל ילדה בת 3.5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גירוי איבר המין אצל ילדה בת 3.5
    אמא
    11/01/2011

בעבר גם התלוננתי על הנושא הזה ואני יודעת שאצל ילדים זה רק נעים, הסברתי לילדתי בת שלוש וחצי והיא הבינה שניתן רק בחדר, וכשאני מתעלמת ממנה היא מפסיקה.
    לאחרונה היא ניגשת לפינות שולחן הסלון ומתחילה לגרות וזה בא אחרי שהיא מתעצבנת ממשחק או מהרכבת הפזל, היא מאיימת לפני שהיא ניגשת לפינת השולחן וכן עושה את זה.
    אני מתעלמת והיא ממשיכה, והיה מקרה לפני מס' ימים בפני קרובת משפחה קצת יותר גדולה ממנה.
    אני מפחדת שהיא תמשיך עם ההרגל הזה ובמיוחד בגן או בחברת אנשים וקרובים כי זה מביך.
    מה עושים?
    ותודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוי איבר המין אצל ילדה בת 3.5 - תגובה

סמדר ריינר
    11/01/2011

שלום לך,
    זו הדרך של ביתך להרגיע את עצמה. כדאי ללמד אותה דרכים נוספות. קודם כל, לתת ליווי מילולי לתחושות שלה. למשל להגיד: "עכשיו קשה לך כי המשחק לא הלך כמו שרצית. בויא נראה איך אפשר לתקן, או לנסות שוב" וכו'. לאט לאט היא תלמד שיש עוד פתרונות מרגיעים ותתחיל להשתמש בהם במקום בהרגל הזה שהוא היחיד שזמין לה כרגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו