טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בעבר גם התלוננתי על הנושא הזה ואני יודעת שאצל ילדים זה רק נעים, הסברתי לילדתי בת שלוש וחצי והיא הבינה שניתן רק בחדר, וכשאני מתעלמת ממנה היא מפסיקה. לאחרונה היא ניגשת לפינות שולחן הסלון ומתחילה לגרות וזה בא אחרי שהיא מתעצבנת ממשחק או מהרכבת הפזל, היא מאיימת לפני שהיא ניגשת לפינת השולחן וכן עושה את זה. אני מתעלמת והיא ממשיכה, והיה מקרה לפני מס' ימים בפני קרובת משפחה קצת יותר גדולה ממנה. אני מפחדת שהיא תמשיך עם ההרגל הזה ובמיוחד בגן או בחברת אנשים וקרובים כי זה מביך. מה עושים? ותודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, זו הדרך של ביתך להרגיע את עצמה. כדאי ללמד אותה דרכים נוספות. קודם כל, לתת ליווי מילולי לתחושות שלה. למשל להגיד: "עכשיו קשה לך כי המשחק לא הלך כמו שרצית. בויא נראה איך אפשר לתקן, או לנסות שוב" וכו'. לאט לאט היא תלמד שיש עוד פתרונות מרגיעים ותתחיל להשתמש בהם במקום בהרגל הזה שהוא היחיד שזמין לה כרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד