טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
איך להגיב כשבני בן השלוש אומר שהוא לא רוצה את אבא? יש לציין שבעלי הוא אדם,בעל ואבא מקסים לא צועק בטח שלא מרביץ ואוהב את הבן שלנו כמובן.אגזים ואומר שאני מקווה שהבן שלנו ייצא דומה יותר (באופי) לבעלי מאשר לי. ולמרות כל זאת, כשאנחנו חוזרים מהגן ואני אומרת לו שאבא מחכה באוטו או בבית הוא אומר – אני לא רוצה את אבא אני לא יודעת מה לענות לו, אני אומרת שכייף עם אבא שאבא חמוד שאבא אוהב אותו...וזה לא עוזר הוא ממשיך בשלו ואחרי כמה דקות הוא שוכח מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לי, התנהגותו של בנך היא נורמלית לגילו. בגיל הזה ילדים בדרך כלל נכנסים לשלב האדיפלי, יש להם רצון, לעיתים מודע יותר ולעיתים מודע פחות, להיות בני זוג של אמא ול"העלים " את אבא. חושב שתביני את זה ולא תכעסי עליו או תנסי לגרום לו להרגיש אחרת. לא חייבים להתייחס לזה יותר מדי, זה יעבור עם הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד