ילד אלים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד אלים
    אתי
    12/01/2011

שלום, בני בן 5 לומד בגן שיש בו ילד שנראה בעייני באלים. לדוגמא: נחכתי באחד מימי ההולדת שנעשו בבית חברים, איך שהילד הגיע הוא התחיל בבעיטות ולאחר מכן חנק את אחד הילדיםואני זאת שהפרדתי. כאשר הוא בא אלינו הביתה האזנתי לשיחה שהתנהלה בין בני לבין אותו ילד, ואותו ילד אמר לו אם לא תיתן לי לנצח אני לא אהיה חבר שלך ולא אשחק איתך לעולם, אני לא התערבתי וראיתי אך הבן שלי נעתר לכל מה שהוא ביקש. השבוע בגן, קראו לי מיכוון שהבן שלי נפצע. מתברר לפי מה שהבן שלי מספר שאותו ילד אמר לו אני רוצה להביא לך מסטיק שים את היד על השטיח ואני אזרוק לך את המסטיק. הבן שלי הניח את היד על השטיח ואותו ילד שהחביא מאחורי הגב גליל עץ כבד זרק אותו לכיוון היד של הבן שלי. האצבע של הבן שלי הכחילה והתנפחה. מה ניתן לעשות במצבים כאלה שיש ילד כזה בגן. כאשר דיברתי עם הגננת היא אמרה שהילד נראה נורמטיבי ובכלל לא אלים. לא היה לה מה לומר לי אבל אני ממש פוחדת ממה שעלול לקרות.
    מה עוד אפשר לעשות במצבים כאלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד אלים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד אלים - תגובה

סמדר ריינר
    12/01/2011

שלום אתי,
    קודם כל כן ללמד את הבן שלך להתגונן ולא לשתף פעולה עם הילד. כן הייתי מתערבת אם אני עדה לסיטואציה פוגענית כזו בגיל הזה, וכן הייתי עומדת על שלי מול הגננת, בודקת מה קורה עם עוד הורים, ייתכן ואפשר להתארגן ביחד וכן לפנות לרמות גבוהות יותר בעירייה או במשרד החינוך אם כלום לא עוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו