טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אמא לבת חמש + אשר בכל פעם שאומרים לה שהולכים למקום כלשהו היא מסרבת ומתחילה לבכות ומתנגדת ללכת, אני מתעקשת, אנחנו הולכים ולבסוף היא נהנת. לאחרונה שמתי לב שהתופעה מחריפה כאשר מדובר במקרה שבו אני נאלצת להשאיר אותה לבד כגון: חוג או אפילו יום הולדת של חבר. אני אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות, האם להכנע לסרבנות שלה או להתעקש כי הרי בסוף היא נהנת, ואם אחליט ללכת בדרכה האם העצמאות שלה והבטחון העצמי לא יפגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התשובה לשאלתך אינה שחור או לבן. האם היא בחרה בחוג מלכתחילה? איך בדיוק את מתעקשת? האם את מכינה אותה מראש לכך שהולכים. האם את עוזרת לה בתהליך פפרידה הדרגתי? האם הדברים נעשים בהתעקשות איתה או תוך אינטליגנצציה רגשית? אם עושים את הדברים בקצב שלה וברגישות, ניתן לשנות את המצב.
בברכה,
נעמה סבג שמש,מנהלת רשת עידן ההורות יועצת ומנחת הורים בשיטת הצילום הבלעדית מומחית בהקניית אינטליגנציה רגשית והרגלי שינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד