ילדה בת 6 ו שמוונה חודשים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 6 ו שמוונה חודשים
    שריף
    12/01/2011

שלום,

יש לי ילדה בת 6 ושמונה חודשים שעד עכשיו היו יושנת איתנו,
    לפני שנה וחצי נולדה לה אחות ועוד לפני הלידה כבר הכנו לה חדר משלה הלכה ובחרה את החדר ואת הצבע ומאוד התלהבה לחדר החדש וגם לבוא אחותה.
    שנה וחצי רק מספר פעמים היא ישנה בחדר ורובם היתה עוברת באמצע הלילה לישון
    איתנו...
    כל פעם שמדברים על הנושא שהית תתחיל לישון בחדר בלי לעבור היא מתחילה לבכות וכל פעם יש לה תירוץ אחר.
    יש לציין שבעלי עובד ביטחון והוא מחץ לבית שלושה ימים בשבוע, והסברתי לה שרק כשאבא מחוץ לבית את תישני ביחד איתי, וכמה פעמים ניסיתי לצ'פר אותה אבל ללא הצלחה (היא עובדת עלינו) ניסיתי להעביר את אחותה לישון ביחד איתה אבל היא לא מסכימה אבל כבר כמה פעמים אני לא מתייחסת וכן משכיבה אותן ביחד אבל עד היום היא עברת באמצע הלילה.

אבקש את עזרתכם??איך להתייחס אליה?לכעוס לא לכעוס?למנוע ממנה דברים
    היא ילדה מקסימה בלימודים בחברה אהובה על כולם מפונקת
    אני כבר מרימה ידיים.. תעזרו לי בבקשה

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 6 ו שמוונה חודשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 6 ו שמוונה חודשים - תגובה

סמדר ריינר
    13/01/2011

שלום לך,
    נשמע שאתם לא עיקביים. זה לא נכון להגיד לילדה שכשאבא לא נמצא הי אכן תישן איתך. זה לא במקום ולא מתאים. היא צריכה לישון בכל מקרה במיטה שלה, גם אם בהתחלה היא בוכה צריך שלמור על עיקביות - ולא להיכנע. אחרי כמה לילות היא תתרגל, אין ברירה. .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו