טיפול פסיכולוגי לילד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טיפול פסיכולוגי לילד
    אני
    13/01/2011

שלום
    האבא של הבן שלי החליט לא להגיע יותר = לנטוש
    כל העניין התחיל מתלונה של הבן שלי שאבא הכה אותו על היד וגם אשתו החדשה
    מאז האבא החליט שלא מתאים לו להיות יותר בקשר
    הבן שלי דובר אמת ולא יורד מהסיפור הזה כבר 4 חודשים ומבקש שאבא שלו יבקש ממנו סליחה.
    לחברים בגן הוא אומר שהוא לא אוהב את אבא ולי שהוא לא רוצה אותו ולא רוצה שיקח אותו
    בהתחלה ניסיתי להשקיט את העניין שיעבור לו הכאב, הפצע ולפעמיים אני אומרת לו "אבא אוהב אותך " הוא לא התכוון לפעמיים יש הורים שכועסים ונותנים מכה על היד זה לא בסדר אבל צריך לסלוח להם והוא בשלו לא מוותר אומר שהוא כועס ושהוא לא מוכן לסלוח
    אני לא רוצה שלבן שלי יהיו מטענים כאלו וכעסים ואני רוצה שישחרר את הכעס ממנו
    חשבתי ללכת לטיפול גם כדי לדעת מה אומרים לילד שאבא שלו ברח (כמו פחדן)
    העניין שצריך אישור של האבא והוא לא מגיב ולא מתייחס להודעות שלי לגבי בקשה לאישור
    טיפול פסיכולוגי.
    אני אובדת עצות, מה עושים , איך פותרים את הבעיה
    לא רוצה שיהיה יותר גרוע וחושבת ומרגישה שצריך לטפל עכשיו
    שנה הבאה הילד עולה לגן עירייה ואני רוצה שיהיה לו יותר קל ושיהיו לי תשובות לתת לו

לעזרתך אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול פסיכולוגי לילד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול פסיכולוגי לילד - תגובה

סמדר ריינר
    13/01/2011

שלום לך,
    אם האבא לא נותן אישור לטיפול של הילד, את יכולה ללכת להדרכת הורים עבור עצמך כדי לקבל מענה לשאלות שלך מה להגיד לילד ואיך להקל עליו. בשביל זה את לא צריכה אישור של אף אחד. את יכולה גם לנסות להשיג את אישור האבא בדרך משפטית או דרך פקידת סעד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו