מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול פסיכולוגי לילדאני13/01/2011
שלום
האבא של הבן שלי החליט לא להגיע יותר = לנטוש
כל העניין התחיל מתלונה של הבן שלי שאבא הכה אותו על היד וגם אשתו החדשה
מאז האבא החליט שלא מתאים לו להיות יותר בקשר
הבן שלי דובר אמת ולא יורד מהסיפור הזה כבר 4 חודשים ומבקש שאבא שלו יבקש ממנו סליחה.
לחברים בגן הוא אומר שהוא לא אוהב את אבא ולי שהוא לא רוצה אותו ולא רוצה שיקח אותו
בהתחלה ניסיתי להשקיט את העניין שיעבור לו הכאב, הפצע ולפעמיים אני אומרת לו "אבא אוהב אותך " הוא לא התכוון לפעמיים יש הורים שכועסים ונותנים מכה על היד זה לא בסדר אבל צריך לסלוח להם והוא בשלו לא מוותר אומר שהוא כועס ושהוא לא מוכן לסלוח
אני לא רוצה שלבן שלי יהיו מטענים כאלו וכעסים ואני רוצה שישחרר את הכעס ממנו
חשבתי ללכת לטיפול גם כדי לדעת מה אומרים לילד שאבא שלו ברח (כמו פחדן)
העניין שצריך אישור של האבא והוא לא מגיב ולא מתייחס להודעות שלי לגבי בקשה לאישור
טיפול פסיכולוגי.
אני אובדת עצות, מה עושים , איך פותרים את הבעיה
לא רוצה שיהיה יותר גרוע וחושבת ומרגישה שצריך לטפל עכשיו
שנה הבאה הילד עולה לגן עירייה ואני רוצה שיהיה לו יותר קל ושיהיו לי תשובות לתת לו
לעזרתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פסיכולוגי לילד - תגובה
סמדר ריינר13/01/2011שלום לך,
אם האבא לא נותן אישור לטיפול של הילד, את יכולה ללכת להדרכת הורים עבור עצמך כדי לקבל מענה לשאלות שלך מה להגיד לילד ואיך להקל עליו. בשביל זה את לא צריכה אישור של אף אחד. את יכולה גם לנסות להשיג את אישור האבא בדרך משפטית או דרך פקידת סעד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)