טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אם לבן בן 3 ו- חודשים , מזה כ- 7 חודשים אובחן גמגום אשר הולך ומחמיר , הילד מטופל אצל קלינאית מזה כ- חודשיים ,אך טרם חל שיפור רק החמרה , אציין כי אני מסייעת לטיפול בעזרת קריאת ספרים , הידברות פשוטה על סדר היום וכן אמירת משפטים בני 3 מילים ברצף . אציין כי לפני 9 חודשים נולדה לי בתי השניה ואציין כי לעיתים אני מגבילה בעזרת טון גבוע "צעקות" , עזרי לי בעיניין זה האם ניתן צריך לפנות לפסיכולוג ילדים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שרי, ייתכן שהגמגום נובע מבעיה פסיכולוגית, כדאי לשאול את קלינאית התקשורת מה היא חושבת ובכל מקרה ניתן לפנות לפסיכולוג כדי לוודא שאכן נעשה כל מה שניתן כדי לברר את העניין לעומק ולטפל בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד