טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי בספטמבר הקרוב תהיה בת 3 +10 ישנה אפשרות לשאיר אותה לעוד שנה בגן הפרטי כך שאם היא תשאר היא תהיה בבוגרים של הקבוצה.יהיו איתה עוד 4 כנראה בני גילה עוד מספר ילדים בני השנתון שלה {אבל קטנים ממנה ב 3-4 חודשיים}והשאר יהיו בני ה3 פחות או יותר. בתי ילדה חברותית עצמאית במידה מסויימת.{חשוב לי לציין שיש לה אחות קטנה ממנה ב2 וחצי .שתתחיל את אותו גן פרטי בספטמבר הקרוב} אני יכולה לומר בלב שלם שבתי פורחת בגן טוב לה והיא הולכת בשמחה כל בוקר.כמו כן ההכרות שלי עם הגננת היא יותר אישית ואפשר לומר שבמידה מסויימת מביחנתי זה כאילו "סבתא" מטפלת בה. שאלתי האם להשאיר עוד שנה בגן הפרטי {מובנים לי כל הפלוסים שבכך}או לעיריה? אשמח לתשובה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רונית, זה מעניין, יש לך התלבטות אבל תארת רק צד אחד שלה. זו לא נראית ממש התלבטות אלא שאת רוצה להשאיר אותה בגן הפרטי. לא תארת בכלל מדוע לא, ולכן לא ברור לי מה ההתלבטות כאן. מתוך מה שתארת אני לא רואה מניעה להשארה עוד שנה בגן הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד