קשיים בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשיים בגן
    מלי
    15/01/2011

בני בן ה-3.10 נמצא בגן מועצה הגן הוא גן רב גילאי ונמצאים בו ילדים מגיל 3-6 מתחילת השנה ועד כה הבחנתי שקשה לו מאוד . יש תופעה בה הבוגרים מנצלים את חולשתם של הצעירים ומכים אותם במסווה או מפעילים אותם בכול מיני צורות מאיימות . הצוות בגן לא איכותי והגננת אינה מודעת ברוב המקרים לחבלות ולאלימות שסופג בני . כששאלתי את בני מדוע אינו פונה לגננת כשמכים אותו הוא ענה:"היא לא מדברת עם ילדים" .לציין כי בני ילד וורבאלי ביותר והוא מדווח לי כול מה שקורה בגן . הגננת בגן משוכנעת שלבני בעיה שפתית ושלחה אותנו לקלינאית תקשורת אני בעלי וכול מי שמכיר את הילד לא הבין את פשר הדבר שכן תחום השפה הוא התחום המרשים והמפוצח ביותר אצל בני . גם הקלינאית סברה שמדובר בילד עם אוצר מילים רחב ושפה עשירה . הגננת מסרבת "להאמין" לדוח הקלינאית וחושבת שהם לא רוצים לעבוד .בשיחה עם הגננת הבהרתי לה מהן מסוגליות בני והיא הייתה בהלם ואמרה שבגן שום דבר לא בא לידי ביטוי. אני מרגישה שהיא איננה מכירה את בני ולא יצרה עימו קשר הוא מספר שאינו סומך עלייה.אני תוהה אם בני אכן לא מדבר ומתבטא בגן לא עונה לשאלותייה כשנשאל האם הילד שרויי במצוקה ?
    לציין כי בתחילת שנה חזר בני חבול כשילדים גדולים היכו אותו , הגננת לא שמה לב עד שהקמתי קול צעקה ורציתי להעבירו לגן אחר , בסופו של דבר השארתי אותו בגן כי הייתי צפוייה ללדת בחודש הזה.
    אודה אם תשיבו על תהיותיי?
    נ.ב
    בגנים הקודמים תמיד התפעלו משפתו של בני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיים בגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים בגן - תגובה

סמדר ריינר
    16/01/2011

שלום מלי,
    מה שאת משערת נשמע הגיוני, אבל אני לא הייתי שם ולא יכולה לדעת בודאות מעבר לזה שום דבר.
    אני חושבת שאת צריכה לסמוך הרבה יותר על מה שאת חושבת, ואם הדברים הם כמו שאת מתארת - ייתכן שצריך לשקול ברצינות מעבר גן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו