אבא שנעדר ..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אבא שנעדר ..
    אוראל
    15/01/2011

שלום אני אמא לילד בן 4 שהיינו חיים עם האבא תקופה ארוכה ועכשיו האבא נעצר ונמצא בבית סוהר כבר חודשיים ויהיה שם במשך שנה ..
    עד עכשיו שבני היה שואל איפה הוא היתי אומרת לו שהוא נסע רחוק לעבוד מחוסר ברירה שלא ידעתי מה לומר הוא מדבר איתו כל יום בטלפון אך היום הוא שאל אותי "איפה אבא שלי?" מתי הוא חוזר? , ושאמרתי לו שהוא לא פה שהוא כרגע נמצא רחוק הוא שאל אותי " הוא יהיה ביום הולדת שלי?".. זו שאלה ששברה אותי האם אני עושה נכון האם הוא צריך להמשיך לדבר איתו .. מה להגיד לו שהוא שואל עליו ?! ..
    אני פשוט נמצאת במבוי סתום שאני פנים מפורקת מהמצב ..ולכל זה יש לו עכשיו אח חדש שנולד ולוקח קצת הרבה מתשומת הלב שהוא רגיל אליה..
    מה עושים??!!!
    אני אשמח לתשובה..תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבא שנעדר ..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבא שנעדר .. - תגובה

ליאת גרוס
    16/01/2011

שלום אוראל.
    מה עושים? מספרים את האמת בצורה שילד בן 4 יכול להכיל. קצת קשה לכתוב את זה בכמה שורות באינטרנט אבל משהו כמו " אבא עשה משהו לא נכון ועכשיו הוא מקבל עונש ולא יכול להיות בבית. אבא מאד אוהב אותך ומחכה כבר לזמן בו תוכלו להיפגש. עוד שנה ייגמר לו העונש ואז תוכלו להיות הרבה ביחד.
    חשוב שימשיכו לדבר בטלפון.
    חשוב לא להסתיר מהילד את המציאות. הוא הרי יגלה אותה מתי שהוא ואז עלול לאבד אמון וזה ממש לא כדאי.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו