טיפול פסיכולוגי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טיפול פסיכולוגי
    דינה
    10/12/2007

בני בן 11 עובר טיפול פסיכולוגי בגלל מצב התנהגותי וגם בגלל טיקים לגבי הפסיכולוגית הילד לא יודע להתנהג בחברה לא יודע לקרוא את הילד החבר הפסיכולוגית אומרת שהמצב לא טוב ושהוא מדרדר הילד אצלה כבר 6 חודשים נראה לי כאילו שהפסיכולוגית לא יודעת לטפל בו שאנחנו אומרים לה שכנראה היא לא מתאימה לילד אז היא אומרת יכול להיות וגם היא לא מדריכה אותנו מה לעשות אודה לך אם תעזרי לי הילד גם אומר שנורא משעמם לו אצלה יש לה משחקים של ילדים קטנים לדברו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול פסיכולוגי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול פסיכולוגי

שושי יעקובי
    10/12/2007

דינה שלום
    לא כל כך ברור מדבריך מה הקשיים של הילד ומדוע אינן שבעת רצון מהטיפול הפסיכולוגי.
    תנסי להסביר ולתת מעט יותר פרטים.
    שושי יעקובי
    פסיכולוגית חינוכית התפתחותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול פסיכולוגי

דינה
    11/12/2007

בני בן 11 נמצא בטיפול פסיכולוגי עקב קשיים רגשיים לדברי המורה אינו מבין את החברה ואת החברים בנוסף יש לו טיקים שנורא מפריעים לי וגם לא יודע להבין את החברה הוא ילד חכם עם חוכמת חיים גם לדברי המורה הוא עושה הצגות לעצמו בבית הוא ילד זקונים אחים שלו בוגרים הדמיון שלו עצום שלדעתי לא מתאים לגיל שלו הפסיכולוגית אומרת יכול להיות שהוא מפתח איזה מחלה לא ידעה להסביר את עצמה אמרה שהמצב שלו מדרדר עד לפני שנה וחצי היה ילד נהדר למד בביהס רגיל והתנהגותו היתה נורמלית מאז שעבר בית ספר מיוחד בשל בעיות למודיות המצב התדרדר אודה לך אם תעזרי לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טפול פסיכולוגי

שושי יעקובי
    11/12/2007

מתוך דבריך אני מבינה כי את מוטרדת ממצבו הרגשי של הילד שלך. טיקים זוהי תופעה נוירולוגית, לא בשליטה של הילד, ידוע כי הטיקים מחריפים במצבי מתח ולחץ, כך שהתגברות הטיקים עשויה להעיד על מצב לחץ אצל הילד. סיפרת על קשיים נוספים: קשיים חברתיים, מעבר לבית-ספר לחינוך מיוחד, כל אחד מהגורמים הללו הוא משמעותי ועשוי להיות מקור למצוקה של הילד. אכן הוא זקוק לטיפול פסיכולוגי אולי גם יעוץ רפואי כגון נוירולוג או פסיכיאטר ילדים. אם אינך סומכת על הפסיכולוגית המטפלת בילד כדאי לבדוק אנשי מקצוע אחרים.
    בהצלחה
    שושי יעקובי
    פסיכולוגית חינוכית התפתחותית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו