מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול פסיכולוגידינה10/12/2007
בני בן 11 עובר טיפול פסיכולוגי בגלל מצב התנהגותי וגם בגלל טיקים לגבי הפסיכולוגית הילד לא יודע להתנהג בחברה לא יודע לקרוא את הילד החבר הפסיכולוגית אומרת שהמצב לא טוב ושהוא מדרדר הילד אצלה כבר 6 חודשים נראה לי כאילו שהפסיכולוגית לא יודעת לטפל בו שאנחנו אומרים לה שכנראה היא לא מתאימה לילד אז היא אומרת יכול להיות וגם היא לא מדריכה אותנו מה לעשות אודה לך אם תעזרי לי הילד גם אומר שנורא משעמם לו אצלה יש לה משחקים של ילדים קטנים לדברו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פסיכולוגי
שושי יעקובי10/12/2007דינה שלום
לא כל כך ברור מדבריך מה הקשיים של הילד ומדוע אינן שבעת רצון מהטיפול הפסיכולוגי.
תנסי להסביר ולתת מעט יותר פרטים.
שושי יעקובי
פסיכולוגית חינוכית התפתחותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול פסיכולוגי
דינה11/12/2007בני בן 11 נמצא בטיפול פסיכולוגי עקב קשיים רגשיים לדברי המורה אינו מבין את החברה ואת החברים בנוסף יש לו טיקים שנורא מפריעים לי וגם לא יודע להבין את החברה הוא ילד חכם עם חוכמת חיים גם לדברי המורה הוא עושה הצגות לעצמו בבית הוא ילד זקונים אחים שלו בוגרים הדמיון שלו עצום שלדעתי לא מתאים לגיל שלו הפסיכולוגית אומרת יכול להיות שהוא מפתח איזה מחלה לא ידעה להסביר את עצמה אמרה שהמצב שלו מדרדר עד לפני שנה וחצי היה ילד נהדר למד בביהס רגיל והתנהגותו היתה נורמלית מאז שעבר בית ספר מיוחד בשל בעיות למודיות המצב התדרדר אודה לך אם תעזרי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטפול פסיכולוגי
שושי יעקובי11/12/2007מתוך דבריך אני מבינה כי את מוטרדת ממצבו הרגשי של הילד שלך. טיקים זוהי תופעה נוירולוגית, לא בשליטה של הילד, ידוע כי הטיקים מחריפים במצבי מתח ולחץ, כך שהתגברות הטיקים עשויה להעיד על מצב לחץ אצל הילד. סיפרת על קשיים נוספים: קשיים חברתיים, מעבר לבית-ספר לחינוך מיוחד, כל אחד מהגורמים הללו הוא משמעותי ועשוי להיות מקור למצוקה של הילד. אכן הוא זקוק לטיפול פסיכולוגי אולי גם יעוץ רפואי כגון נוירולוג או פסיכיאטר ילדים. אם אינך סומכת על הפסיכולוגית המטפלת בילד כדאי לבדוק אנשי מקצוע אחרים.
בהצלחה
שושי יעקובי
פסיכולוגית חינוכית התפתחותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)