טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. כשאני והילד ביחד, אם זה בבית או בסידורים, הילד לא מוכן שאני יזוז ממטר. גם אם הוא מסתקל לצד אחר, הוא מיד מחפש איפה אני. אם אני במרפסת והוא לא ראה שאלכתי לשם, אני שומעת צעקות "רוצה אימא". אבל, כשאני עם הילד בגן שלו התנחגות שלו כמו: "אנחנו זרים". הילד יכול לצעוק עלי, לדחוף אותי ו....! הילד הכל בשבילי ואני יודעת כמה אני רועדת עליו. על כל נפילה שלו אני מקבלת דקירות בלב. לא טוב לי לראות ממנו תגובות שהוא עושה לי בגן. מה זה יכול להיות? סליחה ותודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אוקסנה, התגובות שלו בגן הן יותר בריאות מהתגובות שאת מתארת כשאתם ביחד מחוץ לגן. ילד בגילו כבר לא חייב להיצמד כל כך לאמא, ודווקא הנסיונות שלו להדוף אותך הם מאוד חשובים לבריאות הנפשית שלו כי זה יעזור לו בהמשך להיות עצמאי יותר. חשוב שלא תיעלבי מזה, ותנסי להתייחס לזה בבגרות ולאפשר לו שם את החופש לו להדוף אותך, כי הוא צריך את זה להתפתחות שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד