עזרה...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה...
    מורן
    17/01/2011

שלום רב.
    יש לי ילד בן 3 ושמונה חודשים מקסים חם ואוהב...
    יש לי בעיה קטנה איתו שהייתי רוצה לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לפתור אותה... ויחד עם זאת לתת לא להבין שזה לא יחזור על עצמו.
    אז ככה, בני מאוד מאוד עקשן {מזל שור}... כשהוא לא מקבל את מבוקשו אז מתחילות צעקות בבית,בכי ,הישכבות על הריצפה לפעמים בועט או זורק חפצים, משתמש במילים כמו חוצפנית, מגעילה...
    אני תמיד מסבירה שלא מתנהגים ככה בבית שלנו ושולחת אותו לעונש בחדרו לחשוב על המעשה שעשה... ואז הוא חוזר אומר שחשב ומתנצל ומבטיח שלא יתנהג כך שוב...
    לפעמים אני נישברת ונותת לו את מבוקשו למרות שאני יודעת שזה גרוע! אבל זה כדי למנוע את הסיטאוציה הלא נעימה הזאת...
    מה אני צריכה לעשות כדי לגרום לבני להבין שלא כך מתנהגים?
    ואיך עוצרים התנהגות כזאת? {כי לפעמים זה קורה גם מחוץ לבית וזה ממש לא נעים}.
    הייתי רוצה לדעת יש אולי ספר לחינוך ילדים שאת ממליצה?
    החינוך של הילדים{יש לי עוד בת בבית} מאוד חשוב לי והייתי רוצה שיהיה לי את הכלים לדעת איך להתמודד במצבים מסוימים בצורה הכי טובה.
    אשמח ואודה מאוד לתשובה
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה... - תגובה

סמדר ריינר
    17/01/2011

שלום מורן,
    את בעצמך מבינה מה הכלים אך את לא מבצעת אותם. אם את נשברת - את מלמדת אותו שהדרך הזו יעילה ואז שום כלים לא יעזרו לך.
    הסוד בהתמודדות עם ההתנהגות הזו היא לא בהפסקתה באותו רגע אלא בהתמדה לאורך זמן כדי שהוא יבין שהיא לא משתלמת לו. אין פטנט שילמד אותו להפסיק עם זה אחת ולתמיד ברגע שזה קורה בשום ספר חינוך. הסוד הוא בעיקביות ובהתמדה וזה בדיוק מה שאת לא עושה. ברגע שתשני את זה, אחרי תקופה מסויימת הכל יהיה הרבה יותר קל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך

מורן
    18/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה, שמחתי לעזור:-)

סמדר ריינר
    18/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו