פתאום חזר לעשות קקי בתחתון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פתאום חזר לעשות קקי בתחתון
    מתוסכלת
    18/01/2011

היי בבקשה אני חייבת יעוץ דחוף
    בני בן שנתיים וחודשיים ילד שעשה ועושה הכל מהר ומוקדם זה ילד ראשון הוא עדיין איתי בבית התחלנו את גמילת החיתולים כבר שהיה בן שנה ו10 וזה הלך מצויין הוא היה רץ בשמחה וצהלה לשירותים או לסיר ועושה צרכיו. בשבועיים האחרונים כעבור כמה חודשים טובים של הצלחה וגאווה משגשגת שכבר שכחנו מה זה פיספוסים הוא עדיין משתין בשירותים אבל כשמדובר בקקי הוא פשוט עושה בתחתונים ורק אח"כ מודיע על כך בהתחלה הגבתי בלא נורא וזה בסדר אח" היו פעמים שכעסתי כי נורא מעצבן שהוא יודע לשלוט אבל עושה בכוונה וביומיים האחרונים התחלתי שוב בשיטת הלא נורא אמא תנקה לך וכו' ואז הוא זה שהתחיל לנזוף בעצמו ולומר כל מה שאני הייתי אומרת לו...בקיצור אני לא יודעת מה לעשות ואיך לגרום לו לחזור למסלול הנכון....בבקשה תעזרו לי תודה!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה למה מדלגים עליי

מתוסכלת
    19/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה צריך לעשות כדיי שיענו לי??

מתוסכלת
    20/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהן איי פעם יענה לי? כבר שבוע

מתוסכלת
    24/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגרסיה בגמילה

ד''ר שירי שדה שרביט
    25/01/2011

לאמא המתוסכלת שלום,
    התופעה של רגרסיה בגמילה, בעיקר סביב חזרה לעשיית קקי, היא מוכרת והיא חלק מתהליך הגמילה הרגיל. כיוון שארבעה חודשים עברו יחסית "חלק", אין סיבה שלא תוכלי לסייע לבנך לחזור במהרה לשגרה. את יכולה להיעזר בעמוד השאלות הנפוצות לגבי קשיים בעשיית קקי.
    כדאי גם לחשוב, האם חל איזה שינוי בתקופה האחרונה, שאולי הכניס את הילד למתח רב יותר, והגמילה נפגעה גם סביב זאת.
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו