רגרסיה בהרגלי השינה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רגרסיה בהרגלי השינה
    מתוסכלת
    19/01/2011

שלום רב,
    יש לי ילד מתוק בן שנה ו8 חודשים.
    אני נמצאת בהריון באמצע חודש שביעי, ומזה כ 3 שבועות נמצאת בשמירת הריון, בשכיבה רב שעות היממה, ואסור לי להרים את בני כלל.
    אני נעזרת באמי ובחמותי על מנת שיוציאו אותו מהגן, וישהו איתנו בבית עד שבעלי חוזר מהעבודה, זאת מכיוון שאיני יכולה להתרוצץ ולשחק איתו וכמו שאמרתי- לא יכולה להרים אותו.
    אני משתדלת ככל האפשר שישב לידי על המיטה/ספה, או שאני אשכב לידו על השטיח כאשר משחק- אך אני חוששת שזה לא מספיק לו. הוא כבר הבין שני לא מרימה אות, ך לעיתים עדיין מבקש זאת, ומאוד מתוסכל כאשר זה לא קורה.

מזה כשבועיים בני מתעורר פעם עד פעמיים בלילה בבכי תמרורים :-(

אין שום שינוי אחר בהתנהגות שלו מלבד התעוררות הזו.
    גם בגן אין כל שינוי בהתנהגות. לא קרה שום שינוי אחר לאחרונה, כך שאני מייחסת את שינוי למצב החדש שנוצר בשל שמירת ההיריון שלי.

1. מה אני יכולה לעשות כדי להקל עליו?
    2. האם נגרם לו נזק כתוצאה מהמצב?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגרסיה בהרגלי השינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

מתוסכלת
    20/01/2011

.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומקפיצה...

מתוסכלת
    23/01/2011

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגרסיה בהרגלי השינה - תגובה

ד''ר שירי שדה שרביט
    24/01/2011

לאמא המתוסכלת שלום,
    ייתכן שתסכול הוא עצם העניין כאן אצלך ואצל בנך. שניכם נתקלתם במציאות לא נעימה, שאין מה לעשות אלא להסתגל אליה ולנסות להקל ככל שניתן על הקשיים הטמונים בה. חשוב שיהיה לכם זמן אישי יחד אחהצ, ואולי שאת תהיי זו שמספרת לו סיפור לפני השינה ומרדימה אותו, כך שהדבר יקל על החרדה שלו. במקביל, חשוב שיהיה לילד זמן אישי עם אבא בו יבלו וישחקו, גם מחוץ לבית בלעדייך, כהכנה ללידה המתקרבת. כשהוא מתעורר בלילה, מומלץ להרגיע אותו ולסייע לו לחזור לישון במהרה.
    אין צורך לחשוש מנזק ארוך טווח מהמצב, המצב הוא בסה"כ לא קיצוני מדי והוא חלק מהתסריטים האפשריים בכל הריון. מדברייך עולה ששמירת ההריון התרחשה במסגרת של חיים רגילים, עם משפחה שמותאמת לילד ולצרכיו.
    תרגישי טוב ולידה קלה,
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מתוסכלת
    25/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו