טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני בןו 11 אובחן עם קשב ורכוז ומטופלברטלין.בערב היה לנו ויכוח על מחשב ,יש מחשב אחד בבית בני מאד אוהב לשבת ולגלוש ובפייסבוק מרגע שקם בבוקר עד הערב שהולך לישון. היום כמו בכל ערב ישב במחשב למרות בקשה שלי לפנות לי למס דק זכיתי ל"הלואי ולא תחיי" את משגעת אותי את גורמת לי להתעצבן נורא רציתי את המחשב למס דק ואמרתי לו והבהרתי שזה למס דק מועט,אך הוא בשלו אסור לוותר לאמא.יתר על כך אביו אמר לי רואה למה גרמת?היה כה חשוב לבקש תמחשב ? השאלה מה יותר נכון לעשות?תודגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, הסיטואציה שאת מתארת היא מאוד מוזרה, לא נשמע לי הגיוני שהורה צריך להתחנן לילד שלו שייתן לו להשתמש במחשב. המחשב הוא קודם כל של ההורים כמו שכל הבית הוא של ההורים. יש בעיה קשה של סמכות הורית בבית שלכם לפי מה שאת מתארת וזה לא קשור בכלל לבעיית הקשה והריכוז של בנך. נראה לי שחשוב שתפנו לייעוץ בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד