ילד מרביץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תודה מקרב לב!

שאול
    20/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה, שמחתי לעזור.

סמדר ריינר
    20/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד מרביץ
    שאול
    19/01/2011

בס"ד

שלום, בני בן 1.8. הוא למד להרביץ מעט- כנראה מילדים בגן. לפני כחודש עזב את הגן ומאז הוא איתי כל היום בבית, ובימים האחרונים הוא החל להרביץ לי הרבה. אני מניחה שזה כנראה משעמום ושאינו מקבל מספיק תשומת לב... בעניין זה אין לי הרבה מה לעשות כרגע, יש כל מני אילוצים. השאלה- כיצד אני אמורה להגיב.? למדתי מהגננת ששמים אותו בפינה, מסבירים לו ש"לא מרביצים" ומשאירים אותו שם במשך דקה לכל שנת גיל. העניין הוא ש:
    א. בעלי מתנגד לעונשים.
    ב. לא תמיד זה ישים- למשל כשהוא באמבטיה, או ערום ואני לא יכולה להשאיר אותו בלי בגדים שלא יתקרר, בהחלפת חיתול, כשהוא נמצא במקום שדורש השגחה... ואז מה עושים? ניסיתי שיטה של להתרחק ממנו כשהוא מרביץ מס' צעדים ולעמוד עם פרצוף כועס תוך אמירה: "אתה מרביץ- אמא הולכת". אז הוא מתחיל לצרוח ולבכות, אבל ברגע שאני חוזרת הוא ממשיך להרביץ. לפעמים אני כבר לא יודעת מה לעשות, מאבדת את העשתונות וצועקת עליו, וקורה אף שאני מחזירה לו פליק- אפילו שמאוד חלש או בלתי-מורגש, והוא מגיב בבכי וצרחות. ברור לי בכל אופן שזו טעות קשה, אבל כרגע אני מרגישה חסרת אונים ולא יודעת כיצד למגר את התופעה. אודה לתשובתכן...

לקביעת תור
    סגירה
    ילד מרביץ

הוספת תגובה

• ילד מרביץ - תגובה

סמדר ריינר
    20/01/2011

שלום ה,
    פשוט להגיד לו בסמכותיות להפסיק ולהחזיק לו את הידיים עד שהוא נרגע. ו...לתת לו ובהקדם את תשומת הלב החסרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ואני רוצה להוסיף

שאול
    20/01/2011

שאותה גננת אמרה שלהחזיק לו את הידיים זה משדר לו אלימות (ז"א שבעיות פותרים באלימות). האם היא טועה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ואני רוצה להוסיף - תגובה

סמדר ריינר
    20/01/2011

שלום לך,
    לדעתי כן, ולדעתי עונש של להיות לבד בחדר משדר יותר אלימות נטישה השפלה ודחיה מהחזקת הידיים.
    לדעתי מותר להשתמש בפיזיות לא כנקמה או הענשה אלא כדי למנוע נזק פיזי, כמובן בצורה מווסתת.
    עם זאת מותר לגננת שתהיה לך דיעה שונה, ואת תבחרי את מה שמתאים לך ולא פחות חושב מה שעובד עבורך,כמובן אם תשתמשי בזה בעיקביות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו