שכנוע את ההורים לקנות טרקטרון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שכנוע את ההורים לקנות טרקטרון
    א
    19/01/2011

שלום !

אני בן 17 ויש לי רישיון היה לי לפני חודש וחצי טרקטורון שמיוחד רק לנסוע בשטח
    אני פרסמתי את הטרקטורון למכירה!!\כדי לקנות טרקטורון יותר חדש ,אני שאלתי את אבא שלי אם הוא מחליף לי הוא אמר לי לא "יום לפני המכירה" בסוף הוא מכר אותו בכוחותיו,
    ,בסוף נשארתי בלי כלום!!!

אנשים אומרים לו זה מסוכן וכדומה !!!

אני גר ביישוב
    אני לא יכול לא לנסוע זה בלתי אפשרי _(זה משחרר את הנפש מרגיע)

הבעיה-הוא פתאום לא מסכים טרקטורון כל פעם הוא אומר סיבה חדשה!!

אני השגתי את הטרקטרון לפני שנה באמצעות שביתה אני דתי ועשיתי כאילו חזרתי בשאלה ,זלזול בלימודים,אחרי כמה זמן הוא בסוף הסכים לי

לפני חודשיים הטרקטרון נמכר ואני ניסיתי לעשות למצוא דרך לפתור את הבעיה
    ולא הצלחתי בשום דבר!

אני הלכתי לפסיכולוג אבל שום דבר לא עזר ,הסברתי לא שאני לא יכול בלי טרקטורון
    שזה מרגיע אותי וזה לא למטרות פנאי (הוא לא רוצה לקחת אחריות עם יקרה משהו הוא רמז לי ככה)

בבקשה אשמח עם יש לכם רעיוניות

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכנוע את ההורים לקנות טרקטרון - תגובה

סמדר ריינר
    20/01/2011

שלום לך ע',
    צר לי אבל גם אני לא אוכל לעזור לך כמו שהיית רוצה. אני חושבת שהוריך צודקים לגמרי בכך שסוף סוף הם מציבים לך גבול. הכניעה שלהם לתנאים שהצבת ולשביתה שעשית הייתה לא טובה. אתה לומד בשבילך ולא בשבילם, ומי שייפגע מהישגים גרועים בלימודים זה רק אתה, לכן בעיני זה לא היה במקום מהתחלה לקנות לך את הטרקטורון. ואביך צודק בכך שאמר לך לגבי המכירה שזה לא תוך יום, נראה שאתה קצת תופס את העולם ואת ההורים ואת הפסיכולוג כאילו הם עובדים אצלך, וברגע שאתה רוצה משהו אתה רגיל לקבל אותו, אז טוב מאוד שזה נפסק.
    אני מציעה שתנסה למצוא דרכים פחות מסוכנות להרגע, אני בטוחה שיש עוד כמה דברים לעשות בישוב שלכם. ויש כמה צרות יותר גדולות מהצרות שלך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו