עצה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תודה

מוריה
    22/01/2011

ודאי את מבינה שהמצב אינו פשוט כלל.
    ובשל מוגבלות הפורום גם אי אפשר כ"כ לפרט
    באם אפשרי אצור קשר טלפוני בימים הקרובים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה - תגובה

סמדר ריינר
    23/01/2011

שלום מוריה,
    את בודאי מבינה שאין באפשרותי לתת מענה טלפוני בהתנדבות לפוקדי הפורום מעבר למענה בפורום עצמו.
    אני חושבת שהכי כדאי שתפני לדמויות שכבר מכירות אתכן, המטפלת שלך וכן מי שטיפל/ה בילדה, הם כבר מכירים את המורכבות ויכולו לסייע לך הרבה יותר טוב מאיש מקצוע זר בפורום.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה
    מוריה
    21/01/2011

אני אם לבת-10.אני מאובחנת כ-ptsd על רקע של ת.מ.
    ברור לי כי למצבי הרגשי ישנה השפעה על בני הבית ובמיוחד על הילדה הנ"ל,שהינה ילדה מקסימה חביבה ומוכשרת מאוד.
    לפני כשנה החלנו בטיפול פסיכולוגי אליו היא מסרבת בכל תוקף ללכת בחודשים האחרונים
    נכיוון שטוענת לפתע כי היא אינה "משוגעת".
    יתכן כי הדבר נאמר לה ע"י מי מבני כיתתה.
    לדעתי הילדה זקוקה לסיוע ,סיוע אותו אני של מצבי אינני יכולה לתת!!
    אולם מסרבת לקבל סיוע ממקור חיצוני.
    אני רואה שיש בעיה אני רוצה לסייע.
    איך עושים זאת?

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    עצה

הוספת תגובה

• עצה - תגובה

סמדר ריינר
    22/01/2011

שלום מוריה,
    את מתארת את האבחנה שלך ואת ההשפעה שיש למצב שלך על הילדה, האם את מקבלת סיוע עבור עצמך? במידה ולא, ייתכן שזו התשובה לשאלתך. ייתכן שמה שהילדה אומרת בדבריה על כך שהיא לא משוגעת, זה בעצם שהמקור לבעיה לא אצלה, ומי שהמקור אצלו הוא זה שכדאי שיהיה בטיפול. אם את כן בטיפול, אולי כדאי שתביאי את הסוגייה הזו לטיפול שלך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מוריה
    22/01/2011

טעות בידך
    אני בטיפול ולא פשוט.אולם הילדה אינה רוצה ללכת לטיפול כיוון שאחד מבני הכיתה אמר לה כי רק משוגעים הולכים לטיפול.
    השאלה כיצד כן מביאים ילד לטיפול?
    יש מייל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

סמדר ריינר
    22/01/2011

שלום מוריה,
    קודם כל מדוע טעות בידי? לא טענתי שאת לא בטיפול, שאלתי.
    ילד צריך לרצות ללכת לטיפול,אם הוא לא רוצה זה לא יעזור. אני לא מספיק מכירה את המקרה שלכם כדי להבין יותר לעומק, מעבר להשערה שהעליתי מדוע הילדה שלך באמת לא רוצה טיפול. אפשרות אחת היא להגיד לה שגם את בטיפול - כך שזה לא עניין של משוגעים אלא דבר חושב מאוד ואת נותנת לה דוגמה אישית. את כמובן לא חייבת לפרט לה מדוע את בטיפול, אלא רק לומר שקשה לך ולכן את מדברת עם עוד מישהו שמאפשר לך לפרוק את הקשיים שלך, מבין אותך ונותן לך דרכים כדי להתמודד טוב יותר עם החיים.בנוסף אני מחזירה אותך להעלות את השאלה בטיפול שלך - כי המטפל/ת שלך מכיר/ה אותך יותר ממני, היא או הוא בודאי יודע/ת על משפחתך מהסיפורים שלך ואולי יש לו/ה רעיון מה ישכנע את הבת הספציפית שלך לחזור לטיפול.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מוריה
    22/01/2011

מה שברור הוא שאת דברי לא הסברתי נכון.
    הילדה היתה בטיפול עקב טיפולי הכימו' אותם עברתי.הופנתה לטיפול ביוזמתי.
    וכעת אנחנו בבעיה כיוון שאני רואה שמצוקה יש וגדולה ואני במצבי לא יודעת לעזור.
    המטפלת האישית שלי טוענת כמוך שאי-אפשר להכריח
    והמצוקה שלה -מציקה לי בחזה
    סליחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

סמדר ריינר
    22/01/2011

שלום מוריה,
    תראי, אני לא באמת חושבת שהבעיה היא שאיזה ילד אמר לה שהיא משוגעת. זה רק טריגר, הסיבה שלה לדעתי היא מעבר לזה. ניסית להסביר לה שגם את בטיפול פסיכולוגי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו