מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התנהגות שונה..עמית23/01/2011
שלום,
בני בן 3 חודשים. ילד ראשון. לקח לנו קצת זמן להבין את צרכיו בהתחלה ולכן הוא היה בשבועות הראשונים בכיין ומתוסכל.. עכשיו זה הסתדר בזכות זה שבאמת הבנו מה הוא רוצה בכל בכי ואנחנו משתדלים לשמור על מסגרת קבועה של שינה בזמן אוכל וכדו'... ובבית הוא ממש מקסים, רגוע, חייכן ומתוק.
הבעיות מתחילות כשאנחנו נוסעים להורים לסופש... הקטן פשוט משתנה לגמרי.. אנחנו עדין כמובן מקפידים לשמור לו על השגרה הקבועה ומביאים איתו את המשחקים שהוא אוהב, השמיכה וכדו'... אבל הוא פשוט לא רגוע.. כל הזמן רוצה להיות על הידיים , בוכה הרבה, מתלונן.. ממש מתסכל.
כל הזמן אומרים לי יש לך תינוק רגיש... מה זה אומר בכלל?
האם זה התנהגות נורמלית?
מה ניתן לעשות בכדי לעזור לו? כי לא לצאת מהבית בכלל זה לא אופציה...
ובנוסף אני חושבת על הזמן שאצטרך להכניס אותו למעון בכלל יהיה לו קשה.. זה קצת מלחיץ אותי ; \
תודה מראש... עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות שונה.. - תגובה
נעמה סבג שמש23/01/2011עמית שלום,
אכן, למרבית התינוקות ישנו קושי עם שינוי ויש לקבל את זה.
בסופו של דבר, אם כל שבוע אינכם נמצאים בבית, גם זה יהיה חלק מהשגרה אליה הוא יתרגל.
לגבי הכניסה לגן- נכון יהיה לעשות זאת בצורה הדרגתית. הוא יתאקלם ואז זו תהיה השגרה החדשה שלו ולכן יהיה לו טוב בה.
את מוזמנת לקרוא מאמרים בנושא באתר זה ובאתר שלי.
בהצלחה!
נעמה סבג שמש, מנהלת רשת עידן ההורות
יועצת ומנחת הורים וצוותי חינוך בשיטת הצילום הבלעדית
מומחית בהקניית אינטליגנציה רגשית והרגלי שינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)