פחד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד
    קטי
    23/01/2011

שלום, הבן שלי בן 5 וחצי ילד שמח ומאוד חכם הכל התחיל לפני כחודש בטעות אדם פגע במכונית שלנו מכה מאוד קטנה לא קרה לנו כלום וגם לא לאוטו כבר למחרת הוא סבל מכאבי בטן מאוד חזקים היינו אצל רופא עברנו את כל הבדיקות כולל דם וצואה הכל תקין הנחתי שזה תוצאה של פחד הבעיה שזה לא משתחרר לו עכשיו הוא מפחד מהכל כל הזמן לדוגמא הוא משחק בגן שעשועים נהנה ילד ניגש אליו ואומר שאמרו לו שדתיים זרקו אבנים בירושלים מיד הוא נתקף בכאבי בטן חזקים והרגשה של פחילה בכי והתחננות בואי נעלה הביתה ועוד דוגמא היינו בקניון הוא היה שמח וקפץ בטרמפולינה הוא שמע 2 ילדים בדברים שמי שיגע בכסף ימות שוב כאבי בטן חזקים בכי נאלצנו לעזוב את הקניון ובמשך כ 3 שעות עוד היו כאבי בטן איך אפשר לעזור לו להתמודד עם הפחדים האלו אני מרגישה שמאוד קשה לו הוא נראה כאילו עולמו חרב בבקשה תשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד - תגובה

ליאת גרוס
    25/01/2011

שלום קטי
    כנראה הילד חווה את התאונה כמשהו די טראומטי אשר מוכלל כיום גם על תחומים אחרים.
    מכיוון שזה הולך ומחמיר הייתי פונה לעזרה מקצועית בהקדם. חרדות יש להם נטייה להתעצם. במקביל יש היום טיפולים מעולים נגד חרדות וטראומות בגילאים שונים. אל תחכו כי כמה שזה יימשך יותר זמן יהיה קשה יותר להכחיד את זה. פנו לטיפול אצל אדם שעובד עם פחדים אצל ילדים. חשוב שגם אתם תהיו מעורבים בטיפול.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו