טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי בן 6 בגן חובה, ילד מקסים, מסודר נקי, חבר טוב , לומד היטב , הדבר היחיד שמטריד אותי אצלו שהוא נושך וצובט, זה היה לו גם כשהיה קטן, כשהיה בן שלוש עברנו לחו"ל חשבנו שזה בגלל המעבר וחוסר השפה, אך הדבר נמשך, היום, הוא מדבר יפה את השפה מבין את הסביבה כולם אוהבים אותו והוא נהנה, הייתי רוצה לשמוע ולדעת מה עושים ואיך פותרים את הבעיה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התנהגות זו נבעה כנראה ממצוקה בעבר והפכה להרגל כי הוא גילה שזוהי דרך להשיג את מה שרוצה או להביע בצורה הטובה ביותר את כעסו כלפי אחרים. ההתמודדות תהיה קצת שונה אם התנהגות זו היא כלפי החברים או כלפי ההורים. כך או כך חשוב שידע שבכל פעם שינשוך או יצבוט יפסיד משהו. נגיד לא יוכל ללכת לחברים אחר הצהריים (אם נשך חבר). במקביל חשוב לחזק אותו על כל יום שעבר בלי נשיכות/ צביטות או כל פעם שראיתם שהוא מצליח להתאפק למרות שכועס. חשוב להעביר את המסר - אסור לנשוך/לצבוט באופן עקבימ וברור אך לא אלים. אם התנהגות זו היא גם כלפי ההורים מומלץ לפנות להדרכת הורים קצרה בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד