ילד בן 7 עצוב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 7 עצוב
    אמא דואגת
    24/01/2011

היי, יש לי ילד מקסים בן 7 מחונן, אהוד על חבריו, ילד טוב. יש לו אח בן 4 שהוא אוהב מאוד. אנחנו רכים איתו מאוד היות והוא ממושמע, האווירה בבית נעימה וטובה ואוהבת. הוא אוהב את בי"ס אך לא את הצהרונית ולכן אני משתדלת להוציאו מדי יום מוקדם ככל הניתן ובחודש הבא הוא ישהה בה 3 ימים בלבד.
    ראיתי במחברתו משפטים שכתב למילים חדשות שלמד: "לפעמים יש לי ימים לא טובים", "יש לי הרבה ימים טובים", יש לי מעט ימים רעים", "שהייתי עצוב אמא אמרה לי להשקות עציץ"--אני לא מצליחה להבין. אני מדברת איתו על בי"ס הוא לא מנדב הרבה פרטים אך אני מתרשמת שסך הכל טוב לו, הוא בולט בגלל שהוא מחונן, בבית הוא מוקף אהבה וחום. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 7 עצוב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמתי לב שדילגו...האם אפשר לענות?

אמא דואגת
    24/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תגובה

אמא דואגת
    25/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד בן 7 עצוב - תגובה

ליאת גרוס
    25/01/2011

שלום לאמא הדואגת
    המשפטים שציינת נשמעים לי נורמליים ותקינים לחלוטין. יש לו מעט ימים רעים והרבה ימים טובים. הלוואי על כולנו...
    מותר שיהיה עצוב לפעמים או יקרה לו משהו רע והוא יתגבר עליו. אם הוא נראה לך שמח והוא כותב שהיש לו הרבה ימים טובים אז מה בעצם הבעייה.
    תסבירי לי מה אומרת לך תחושת הבטן שלך שמדאיג אותך וננסה להתק'דם משם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת שלום

אמא דואגת
    25/01/2011

תודה על התגובה ושמחתי לשמוע שלדעתך מדובר במשהו נורמלי. בגלל שהוא ילד מאוד חכם ורגיש אני חוששת שהכל "קטן עליו" ומשעמם לו מצד אחד, ומצד שני הוא התרגל לא להתאמץ כי הכל בא לו בקלות. אני לא לוחצת עליו (יש חוג של מחוננים שהוא לא רוצה ללכת אליו או חוברת אקסטרא שנתנה לו המורה והוא לא רוצה לעשות.אולי אני טועה בכך שאינני דורשת ממנו). אני חוששת שאני מפספסת משהו, שאולי רע לו ואני לא יודעת. לכן חששתי כשראיתי את המשפטים שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת שלום - תגובה

ליאת גרוס
    25/01/2011

נראה לי שאת פועלת נכון ויכולה להיות רגועה.
    אני מכירה מישהי באזור מודיעין שמתמחה בהדרכת הורים למחוננים. אם זה רלוונטי התקשרי אלי ואתן לך את פרטיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו