בתי בת 3

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בתי בת 3
    יעל
    24/01/2011

אני צריכה עזרה דחופה מאוד. בתי בת 3 וראינו מספר פעמים כשהיא מתחבא בחדר
    או מתחת לשולחן היא דוהרת על בובה כמו על סוס. כששאלתי אותי מה היא עושה היא הייתה נבוכה ואמרה שהיא עושה מסאג'. היום זה היה שיא היא הלכה לישון בצהריים כשנכנסתי היא הייתה בלי תחתונים לא יודעת מה היא עשתה כששאלתי אותה למה היא בלי תחתונים היא אמרה ששורף לה שאשים לה קרם.
    מה עושים? אני מאוד מאוד מודאגת עם ילדים הגדולים לאולם לא לקלטתי בסיטואציה דומה. אני צריכה עצה . דחוף מאוד. בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתי בת 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתי מחייב בירור

לירון
    24/01/2011

אני הייתי עוצרת כל מגע שלה עם גברים. ולא לוקחת לגן עד בירור. גם הייתי לוקחת לרופא.
    לירון. אמא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתי בת 3 - תגובה

סמדר ריינר
    25/01/2011

שלום יסמין,
    הבת שלך מאוננת וזה דבר טבעי ונורמלי, כל עוד זה מתבצע במידה סבירה ובפרטיות. התגובות שלכם מביכות אותה, וזה לא הכרחי. היא לא עושה שום דבר רע, ותגובות מהסוג הזה מגבירות את הבושה שלה ואת התחושה שלה שמין ותחושות מיניות הן דבר מבייש. לילדים בגיל הזה יש מיניות ותחושות מיניות, וזה בסדר.
    אם אתם מרגישים שזה קורה יותר מדי, נניח כמה פעמים ביום, מפריע לה לעסוק בפעילויות אחרות, נעשה ליד אנשים בצורה לא מבוקרת - אז יש מקום לבדוק את זה יותר.
    אם לא - אז כדאי להניח לזה ולא לפלוש לפרטיות שלה ולהביך אותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו