מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בתי בת 3יעל24/01/2011
אני צריכה עזרה דחופה מאוד. בתי בת 3 וראינו מספר פעמים כשהיא מתחבא בחדר
או מתחת לשולחן היא דוהרת על בובה כמו על סוס. כששאלתי אותי מה היא עושה היא הייתה נבוכה ואמרה שהיא עושה מסאג'. היום זה היה שיא היא הלכה לישון בצהריים כשנכנסתי היא הייתה בלי תחתונים לא יודעת מה היא עשתה כששאלתי אותה למה היא בלי תחתונים היא אמרה ששורף לה שאשים לה קרם.
מה עושים? אני מאוד מאוד מודאגת עם ילדים הגדולים לאולם לא לקלטתי בסיטואציה דומה. אני צריכה עצה . דחוף מאוד. בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי מחייב בירור
לירון24/01/2011אני הייתי עוצרת כל מגע שלה עם גברים. ולא לוקחת לגן עד בירור. גם הייתי לוקחת לרופא.
לירון. אמא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתי בת 3 - תגובה
סמדר ריינר25/01/2011שלום יסמין,
הבת שלך מאוננת וזה דבר טבעי ונורמלי, כל עוד זה מתבצע במידה סבירה ובפרטיות. התגובות שלכם מביכות אותה, וזה לא הכרחי. היא לא עושה שום דבר רע, ותגובות מהסוג הזה מגבירות את הבושה שלה ואת התחושה שלה שמין ותחושות מיניות הן דבר מבייש. לילדים בגיל הזה יש מיניות ותחושות מיניות, וזה בסדר.
אם אתם מרגישים שזה קורה יותר מדי, נניח כמה פעמים ביום, מפריע לה לעסוק בפעילויות אחרות, נעשה ליד אנשים בצורה לא מבוקרת - אז יש מקום לבדוק את זה יותר.
אם לא - אז כדאי להניח לזה ולא לפלוש לפרטיות שלה ולהביך אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)