טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הילד שלי בן 6. התחלנו לקחת קונצרטה אתמול. מבית הספר לא התרשמו על שינויים כל שהם ובבית הוא היה עצבני רוב אחר הצהרים ולאחר שהרגעתי אותו עם אמבט טוב ואמפטיה הוא היה מקסים רק מאוד תזזיתי ונרדם רק ב-21:45 כאשר בדרך כלל הוא נרדם ב20:30-20:45. והוא באמת ניסה להירדם ופשוט לא הצליח. וכעת, אני עיפה ומותשת, מוציאה את העיניים בחיפושים אחר מענה לעניין בפורומים ורוצה לאין שזו לא התחלה של תקופה מתישה. אישית, אני מצליחה להסתדר איתו יופי גם בלי כל תרופה אבל לצוות החינוכי קשה איתו. הייתי אופטימית ופתוחה אבל אני לא יכולה להרשות לעצמי שהוא ילך לישון כל כך מאוחר - זה פשוט גומר אותי לגמרי כמו גם ההתנהגות התזזיתית הזו.... מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד