מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייחסות לילד בן 3 וחצי בגןאורית25/01/2011
שלום רב,
הבן שלי בן 3 וחצי. הוא גמול מחיתולים כבר לפני גיל 3 (חוץ מאשר בלילה, אני עדיין שמה לו חיתול אחרי שנרדם כי ישן עמוק ובורח לו). הבעיה היא שבזמן האחרון התחיל בגן לברוח לו, בהתחלה בזמן שנת הצהרים ואח"כ גם בזמן משחקים לפעמים.
הגננת עשתה מזה סיפור שלם - כל פעם כשאני מגיעה לאסוף אותו אני מקבלת דיווח מלא אם ברח לו ומתי, ביקשה שאביא שעוונית לשים לו על המזרן ועוד סטים של בגדים להחלפה - הכל נעשה לפני הילד ואני בטוחה שההתייחסות אליו גם בזמן שבורח לו היא לא סלחנית, כפי שהיא טוענת אלא שאולי אפילו כועסים עליו (למרות שהוא לא אמר לי).
אני חוששת שכל העניין גורם לו לחוסר ביטחון ולמבוכה לפני החברים בגן. הוא כל הזמן חוזר ואומר שהוא לא אוהב את הגננת ולא אוהב את הגן, הולך לגן בחוסר חשק מוחלט, אם כי הגננת תמיד טוענת בסוף היום שהוא היה "בסדר גמור".
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייחסות לילד בן 3 וחצי בגן - תגובה
סמדר ריינר26/01/2011שלום אורית,
נשמע לי שאת יכולה לסמוך על התחושות שלך, נראה שאת לא מרגישה נוח עם הגננת וגם לפי דברייך הילד לא. זה לא חשוב כרגע עובדתית מה בדיוק היא אומרת לו כשאתם לא נמצאים אלא החוויה הכללית. בזה כדאי לשתף אותה, אם את מעוניינת, או לחשוב על דרך פעולה שנראית לך, כדי שלילד יהיה טוב יותר ולך יהיה שקט נפשי שאת שולחת אותו למקום שבו טוב לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)