בן שנתיים שמזכיר הרבה את המוות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים שמזכיר הרבה את המוות
    הדיל
    27/01/2011

היי
    אני אמא לילד יחיד בן שנתיים ושלושה חודשים,הבן שלי אוהב אופנועים טרקטורונים פעלוליים הוא כל הזמן רוצה לראות אופנועים ביוטיוב או ללכת למשחקייה שיש בה אפשרות לנהוג בטרקטורון והשבוע התחיל להגיד שהוא רוצה למות הוא כל הזמן חוזר על המילה וששואלים אותו מה הוא רוצה לעשות הוא אומר שהוא רוצה למות והיום היה השיא התקשרתי מהעבודה ודיברתי אותו ואז אמרתי שאני אחזור מוקדם ונלך למשחקייה ואז הוא ענה שהוא רוצה לטבוע במים ולמות אני לא יודעת מה לעשות אני מרגישה אבודת עצות .
    חשוב להזכיר שדודו של בעלי נפטר לפני שלושה ימים ואז כולנו היינו עסוקים בנושא וכנראה שדיברנו מולו יותר מדי אך למה לטבוע במים מאין בא הדבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים שמזכיר הרבה את המוות - תגובה

סמדר ריינר
    28/01/2011

שלום לך,
    אני לא מספיק מכירה אתכם כדי לדעת מאין הדבר בא, זו אכן התנהגות לא אופיינית לגילו, פחדים ממוותר ועיסוק בו מגיעים בערך בגיל 5.
    אם כל הדבר התחיל רק לפני 3 ימים עקב מות הדוד, כדאי לדבר איתו שבטח הוא נבהל, ולנסות לדובב אותו בציור או במשחק סביב הנושא ודרך זה לראות יותר בפירוט מה החששות שהוא מעלה ולנסות להרגיע אותם. אם זהעניין לא נרגע הייתי שוקלת לפנות לייעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו