שאלה לסמדר ועדכון...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה לסמדר ועדכון...
    אמא
    28/01/2011

שלום סמדר, לפני תקופה שאלתי לגבי ילדתי בת 3.5 בקשר לגירוי איבר המין לעיתים קרובות ובמיוחד כשלא מסתדר לה במשחק. הבנתי את עצתך אבל העניין הולך וגובר אפילו אם היא שמחה, היא עוזבת את המשחק וניגשת לפינות השולחן וזה נמשך לתקופת 10 דקות או יותר.
    זה מדאיג אותי, היא ילדה מאוד פקחית ואני מסיחה את דעתה הרבה ומעסיקה אותה בהמון משחקים ובמיוחד בפאזלים שלאחרונה היא משחקת במשחק הזה שמאוד מרתק אותה.
    אני צריכה את עזרתך בנושא כי זה קורה לעיתים מאוד קרובות במשך היום.
    תודה מראש
    אמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לסמדר ועדכון...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לסמדר ועדכון... - תגובה

סמדר ריינר
    29/01/2011

שלום לך,
    אם זו תופעה שמתגברת וקורית במצבים שונים למרות שהוסבר לה שזה עניין שעושים אותו בפרטיות בלבד, כדי לפנות לטיפול כדי לבדוק יותר לעומק מה קורה, מעבר לזה, לצערי קשה לי לדעת כרגע דרך הפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למי לפנות

אמא
    29/01/2011

סמדר, למי לפנות, לפסיכולוג ילדים מקומי או לרופא משפחה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למי לפנות - תגובה

סמדר ריינר
    29/01/2011

שלום לך,
    לפסיכולוג, זה לא עניין רפואי אלא פסיכולוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו