טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום סמדר, לפני תקופה שאלתי לגבי ילדתי בת 3.5 בקשר לגירוי איבר המין לעיתים קרובות ובמיוחד כשלא מסתדר לה במשחק. הבנתי את עצתך אבל העניין הולך וגובר אפילו אם היא שמחה, היא עוזבת את המשחק וניגשת לפינות השולחן וזה נמשך לתקופת 10 דקות או יותר. זה מדאיג אותי, היא ילדה מאוד פקחית ואני מסיחה את דעתה הרבה ומעסיקה אותה בהמון משחקים ובמיוחד בפאזלים שלאחרונה היא משחקת במשחק הזה שמאוד מרתק אותה. אני צריכה את עזרתך בנושא כי זה קורה לעיתים מאוד קרובות במשך היום. תודה מראש אמא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, אם זו תופעה שמתגברת וקורית במצבים שונים למרות שהוסבר לה שזה עניין שעושים אותו בפרטיות בלבד, כדי לפנות לטיפול כדי לבדוק יותר לעומק מה קורה, מעבר לזה, לצערי קשה לי לדעת כרגע דרך הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד