מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התקפות זעםאנונימית29/01/2011
שלום אני אמא לילדה בת 5 וחצי , גרושה 3 שנים, אני מאוד דואגת לבת שלי יש התקפות זעם ועצבים שמפחידים אותי, היא ילדה מאוד מפונקת ומקבלת כמעט כל דבר, ילדה מאוד קשה מבחינת אוכל אז אני צריכה להאכיל אותה כדי שתוכל וגם לא מוכנה לקבל לא כתשובה, כל דבר מגיע להתקפות, מקלחת זה היסטרי השתוללות מקללות מרביצה ואני מחליטה להעניש אותה ההתקפה עוד יותר מחמירה ועד שאני לא אומרת לה שאני סולחת זה לא עובר, אני סולחת כי אני נלחצת מההתקפות היא מתחילה לרעוד מרוב עצבים, וגם שהיא יושבת לראות טלויזיה היא מקלפת את העור בציפורניים בידיים עם היד או מושכת את העור בשפתיים , מרוב שהיא ילדה עצבנית וזה כואב לה וכמה שאני מסבירה לה היא ממשיכה, והיא ככה רק בבית, בגן היא ילדה נהדרת וממושמעת
וחכמה היא ילדה מאוד נבונה, גם אם אני יושבת איתה למשל על חוברת בהתחלה אומרת לא ואחרי שאני אומרתת לה בואי נעשה 2 דפים מסכימה ואז היא רוצה לעשות את כל החוברת
מה לעשות עם התקפי הזעם והרעידות שלה אני ממש מודאגת היא עולה לכיתה א שנה הבאה ואני פוחדת מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפות זעם - תגובה
סמדר ריינר29/01/2011שלום לך,
אני מאוד ממליצה לך לפנות להדרכת הורים. אני מתרשמת ממה שאת מתארת שקשה לך מאוד לשים גבולות לילדה. את בעצמך מתארת שהיא מפונקת, נראה לי שהיא מרגישה שהיא שולטת בך, וזה מצב לא טוב. בהדרכת הורים יוכלו לעזור לך לאט לאט להציב סמכות הורית ברורה יותר וזה יקל על שתיכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)