מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התנהגותחנה29/01/2011
ילדה שלי בת 3.5 שנים בגן טרום חובה , הגננת מתלוננת שבזמן העברת השיעור היא תמיד בתנועה או שהיא משחקת בדבר מה בבגדים שלה או בשיער או מדברת עם ילד אחר שיושב לידה ולא יושבת מרוכזת בזמן העברת השיעור ולמרות זאת במידה והמורה שן\ואלת שאלה היא ראשונה לענות .
יש לציין שמבחינ קוגנטיבית ויכולת היא מפותחת יותר מאשר בני גילה .
בנוסף שלא איכפת לה מזה שהיא מלכלכת אתת הבגדים שלה בזמן אוכל או בזמן עבודה כל שהיא בגן .
וכל בוקר יש לה חבר/חברה חדשה מהכיתה שהיא רוצה אותו צמוד ליום זה היא זו שבוחרת וכופה על הילד את הבקשה שלה
במידה והיא מעוניינת במשחק שישנו בידיים של ילד אחר היא לוקת בכוח מבלי לבקש .
יש לציין שילדתי תאומים לפני שנה היא הבכורה שלי
הגננת מציינתץ שיפור ניכר מתחילת שנ"הל אבל לא שיפור מספיק ( זו ההחלטה של הגגנת +הפסיכולוגית של הגן)
פסיכולוג שמתמחה בפסיכולוגיה חינוכיתשלקחתי באופן פרטי מסביחר שהתופעה נקרקאת רגרסיה רגשית שנטפל בזה שכל ההתנהגויות הנ"ל נובעות מהבעיה הזאת האם זה נכון ואין לי מה לדאות איך להעמיד את הגננת והפסיכולוגית של הגן במקום ושלא ישפיעו לרעה על הילדה כי הגננת מנסה כל הזמן לקפאות את ההתנהגות הנורמטיבית של הגן ולא מקבלת את השוני של הילדה ( הפסיכולוג הפרטי טוען שאסור לאבחן ילד בשנה ראשונה בגן טרום חובה טרם עברו 4 חוד' מתחילת השנה ואני מדברת על אבחון שהוחלט הגוטרל של הילדה שלי כבר מאוקטובר ).יש לציין שהיא ילדה מקסימה מאודמאוד חכמה וניבונה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות - תגובה
סמדר ריינר29/01/2011שלום חנה,
זה לא יהיה מקצועי מצידנו לחוות דיעה על אבחנה של פסיכולוג שמכיר את הילדה ופגש אותה, ואנחנו לא. לכן בעניין הזה לא אוכל לעזור לך. מה שכן, אני ממליצה לך, לבקש מהפסיכולוג שלקחת באופן פרטי להגיע לפגישה בגן יחד עם הפסיכולוגית של הגן והגננת כדי שיהיה שיתוף פעולה ביניהם לגבי הילדה ולא יהיו הוראות סותרות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)