מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבוכהaaa30/01/2011
שלום!
אמנם אני כבר בן 19+ אבל עדיין נראלי שזה מתאים לכאן!
הבעיה היא קשה לי לשלוט ברגשות של עצמי.. אני לא מדבר על רגשות כעס וכו'... אלא על רגשות מבוכה... ואני לא יודע למה ונראלי שזה קורה רק אצלי אני מרגיש מובך אפילו ממחמאות שנותנים לי או שמציגים משהו שאמרתי לפני אנשים אחרים ...מצד אחד נראלי שאני די מחפש מחמאות כי אני ממש מתבאס כשאני לא מקבל אותם.. אבל מצד שני כשמחמיאים לי אני לא יכול לשלוט בעצמי ואין ל מילים בפה... הדם עולה לראש...נהייה חם וכו'....(בעבר כשהייתי ילד הייתי נפגע כמעט מכל דבר רגשית.. והדמעות היו זולגות מאליהן..על "מכשול" זה הצלחתי להתגבר)
אשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות במקרה כזה איך אפשר לטפל בו.., ללמוד להשתלט עליו
נ.ב שמתי לב שזה מפריע לי גם בנושאים אחרים... לדוג': לפעמים אני לא מביע את דעתי בפני הרבה אנשים מחשש ממבוכה זו או שלא יהיה לי מה לענות להם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבוכה - תגובה
ד''ר שירי שדה שרביט03/02/2011שלום לך,
מהדברים שכתבת עולה איזו שאיפה שלך, שאולי תוכל לשלוט ברגש אנושי וטבעי כמו מבוכה. מבוכה היא תגובה שכל האנשים חווים, בדרגות שונות. איני מכירה אותך, ובמגבלות הייעוץ בפורום אינטרנטי, אני יכולה לחשוב על משהו שיכול לעזור - אולי חלק מהקושי שלך נובע מכך שאתה מאוד היית רוצה לשלוט בתגובה שקשה מאוד לשלוט בה. אולי יש מקום לנסות להשלים עם העובדה שלעתים אנחנו לא יודעים מה לענות וכיצד להגיב, לעתים פוגעים בנו ומצליחים להעליב אותנו אפילו שהיינו מאוד רוצים שזה לא יהיה ככה, לפעמים אנחנו מקנאים באחרים וכדומה. אולי ככל שתקבל את החלקים הללו בתוכך - ולא תנסה להיאבק בהם - יהיה לך יותר קל ופחות תחשוש מהמבוכה.
מקווה שהדברים יפתחו עוד אפיקים למחשבה סביב הנושא,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)