בתי בת 3 וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בתי בת 3 וחצי
    אילה
    31/01/2011

בתי הגדולה בת שלוש וחצי ויש לה אחות קטנה בת שנה, היא אוהבת אותה מאד ולא נראית לי שקיימת בעיית קנאה אבל הילדה רגילה לדרוש כל מה שהיא רוצה בבכי (טישו, ממתק, לורדים, וכדו') אם היא לא מקבלת את מה שהיא רוצה זה הופך ליללה היסטרית שמוציאה אותנו משלוותינו והטונים עולים וזה אף פעם לא נגמר טוב מה שניסינו ללכת בטוב,/ להתעלם / או בדרך הקשה יותר לסגור אותה בחדר עד שתפסיק ואפילו לתת לה סטירה כל זה לא עזר להפך זה נעשה היסטרי יותר, זה פשוט הדרך שלה לדבר ולבקש ובד"כ גם לקבל את מה שהיא רוצה, (חשוב לציין שאני ובעלי חלוקים בדעתינו איך לטפל בה בעוד שבעלי בד"כ בוחר בדרך הקשה יותר להעמיד אותה במקומה אני בד"כ הולכת בטוב, והילדה רואה ושומעת את החילוקי דעות שלנו בנושא) על אף שבכל דרך זה נגמר באותו מקום כשהטונים מאד גבוהים בין שלושתינו...
    אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתי בת 3 וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי בת 3 וחצי - תגובה

סמדר ריינר
    31/01/2011

שלום אילה,
    חשוב מאוד לא לתת לה את מבוקשה כשהיא עושה את זה אפילו אם זה עולה לטונים גבוהים וננשך הרבה זמן. פשוט להתעלם, ולהתמיד בכך לא להישבר. כשהיא תראה שההתנהגות הזו לא מניבה תוצאות רצויות היא תפסיק אותה אבל חשוב שאתם תהיו עיקביים ולא תישברו גם אם זה לוקח כמה ימים וגם אם זה חוזר מדי פעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו