מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בתי בת 3 וחציאילה31/01/2011
בתי הגדולה בת שלוש וחצי ויש לה אחות קטנה בת שנה, היא אוהבת אותה מאד ולא נראית לי שקיימת בעיית קנאה אבל הילדה רגילה לדרוש כל מה שהיא רוצה בבכי (טישו, ממתק, לורדים, וכדו') אם היא לא מקבלת את מה שהיא רוצה זה הופך ליללה היסטרית שמוציאה אותנו משלוותינו והטונים עולים וזה אף פעם לא נגמר טוב מה שניסינו ללכת בטוב,/ להתעלם / או בדרך הקשה יותר לסגור אותה בחדר עד שתפסיק ואפילו לתת לה סטירה כל זה לא עזר להפך זה נעשה היסטרי יותר, זה פשוט הדרך שלה לדבר ולבקש ובד"כ גם לקבל את מה שהיא רוצה, (חשוב לציין שאני ובעלי חלוקים בדעתינו איך לטפל בה בעוד שבעלי בד"כ בוחר בדרך הקשה יותר להעמיד אותה במקומה אני בד"כ הולכת בטוב, והילדה רואה ושומעת את החילוקי דעות שלנו בנושא) על אף שבכל דרך זה נגמר באותו מקום כשהטונים מאד גבוהים בין שלושתינו...
אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתי בת 3 וחצי - תגובה
סמדר ריינר31/01/2011שלום אילה,
חשוב מאוד לא לתת לה את מבוקשה כשהיא עושה את זה אפילו אם זה עולה לטונים גבוהים וננשך הרבה זמן. פשוט להתעלם, ולהתמיד בכך לא להישבר. כשהיא תראה שההתנהגות הזו לא מניבה תוצאות רצויות היא תפסיק אותה אבל חשוב שאתם תהיו עיקביים ולא תישברו גם אם זה לוקח כמה ימים וגם אם זה חוזר מדי פעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)