טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני בן ה-6 לעיתים מתרגז ויוצא מפורפוציות אני מנתחת את ההתנהגות שלו כמי שלא שולט בכעסיו וגם אם מנסים להתקרב אליו ולהרגיע אותו הוא ממשיך ל"הרתיח" את עצמו וקשה לו להרגע. הייתי מאוד מאוד רוצה לטפל בבעיה יש לציין שמעבר לתקופות שהוא מתעצבן הוא טיפוס רגשני נוטה לקנא באחיו הצעיר מאוד. לעולם אינו מרוצה מכלום אבל יחד עם זאת הוא מאוד מאוד מנומס חבר טוב אדיב לב. הייתי רוצה לפנות לגוף מוסמך בבעיה ויחד עם זאת לא לפגוע בעתידו עם כתם מה עושים - אופציה דרך קופ"ח / פרטי. מה עדיף??
הייתי שמחה לקבל ייעוץ בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שרון שלום, נראה לי שאת לא שואלת לגבי פניה לטיפול (כי זה נשמע שהחלטת כבר עם עצמך שמשמעותי לעשות עבור הילד), אלא לגבי חסיון פרטי הטיפול. אני מפנה אותך לשאלה שנענתה מתחתייך (של "אנונימית") אשר התייחסה לכך. בהצלחה, שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד