טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביתי בת 3 ואני משכיבה אותה לישון ב- 20:30. אלא שהיא לא הולכת לישון לפני 21:30 ועד אז "אמא, אמא, אמא, אמא". בגן עדיין ישנים צהריים כשעה וגם בגלל החורף לא ממש מוציאים מרץ בחוץ ובגני המשחקים. בסופי שבוע כשהיא לא ישנה צהריים היא נרדמת ב- 19:00. השאלות הן: האם זו שעה סבירה לשינה? האם להיענות לקריאות שלה? האם פשוט לאפשר לה להמשיך לשחק עד השעה הנ"ל ואז להשכיב אותה לישון? כמובן שאחד השיקולים זה שגם אני רוצה חיים ובמצב הזה יש לי בערך שעה לעצמי עד שגם אני הולכת לישון. תודדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד