טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי בן בן שנה ו8 חודשים שכאשר אני כועסת עליו הוא רץ לכיוון המטבח ועומד בפינה עם הכיוון לקיר תוך כדי בכי ומחכה שם עד שאני קוראת לו. לא ברור לי למה הוא עושה את זה. אני לא מענישה בבית ובגן נאמר לי שלא מענישים. יש לציין שהוא איתי אחרי שעות הגן ולא עם בייבי סיטר. לי זה נראה כמו התנהגות נלמדת. האם יש הסבר מלומד להתנהגות זו?
תודה ויוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ויוי, אני מבינה שאת חושדת שבגן לא מדוויחים לך את האמת. אני לא מכירה הסבר מסויים אחר להתנהגות הזו. זה כמובן לא אומר שהסבר כזה הוא בלתי אפשרי, אבל אני מציעה לך לסמוך על החושים שלך ולבדוק את ההשערות שלך יותר לעומק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד