טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בני בן 4. לאחרונה, בהמון מצבים הוא פשוט מתעלם כאשר אני מדברת אתו (זה קורה גם עם אנשים אחרים). אני מבקשת שוב ושוב והוא בכלל לא עונה. זה מוציא אותי מדעתי! מה עושים? זה מאוד מתסכל אותי ואני מתעצבנת עליו הרבה בגלל זה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מיכל, קודם כל כדאי לשלול בעיה בשמיעה. אחרי כן כדאי לשים לב האם זה קורה בסיטואציות מסויימות יותר, וכן האם הוא לא עונה כי הוא עסוק במשהו אחר והוא בעצם לא רוצה שיפריעו לו או שהוא נראה מנותק ובוהה. אם זו נראית תגובה של ניתוק כדאי לפנות לרופא כדי לקבל הפניה לנוירולוג כדי לבדוק יותר לעומק. אם זו נראית יותר תגובה של דווקא, או של חוסר רצון לשתף פעולה, כדאי לבדוק יותר לעומק את הדינמיקה ביניכם, האם יש ביניכם מאבקי כוחות, האם ייתכן שהוא מרגיש שחודרים לו למרחב יותר מדי, האם הוא מרגיש שלא מקשיבים לו גם וכו'. אם יש צורך אחרי ששללתם את כל הסיבות הגופניות אולי כדאי לשקול לפנות להדרכת הורים מסודרת כדי להבין טוב יותר מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד