מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לידת אחותדלית13/12/2007
בני בן השנתיים וחצי צפוי לקבל למשפחה אחות קטנה בעוד כחודשיים וחצי. אנחנו אמורים לעבור לדירה חדשה ומרווחת יותר בערך כשהתינוקת תהיה בת חצי שנה. יש לי התלבטות לגבי הכנסת שני הילדים לחדר אחד , או לתת לכל אחד חדר משלו. מניסיון הילדות שלי ושל רבים מחבריי כולנו גדלנו יחד עם אחים ואחיות באותו החדר. האם עדיף לגדל שני ילדים בהפרש גילאים כזה בחדרים נפרדים או לחוד? האם יש מחקרים בנושא למשל בנושא השינה, מתי ישנים טוב יותר? יחד או לחוד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה משותפת
שרון באומל14/12/2007שלום דלית
ההחלטה לגבי שינה משותפת תלוייה רק בכם. אפשר גם להציע לילד לבחור. אפשר לומר לו משהו על כך שאתם מתעדים לעבור לדירה מרווחת יותר, ושם יהיו שני חדרים. אפשר שלכל אחד יהיה חדר משלו, או שיהיה חדר שינה וחדר משחקים. אפשר לתאר לו את היתרונות והחסרונות שבכל החלטה ולראות לאן מנשבת הרוח.
השינה המשותפת מועדפת, עדיין, על הרבה ילדים. ילדים רבים, להם חדרים נפרדים, מעבירים מזרון לחדר של אחד האחים, ובסופו של דבר ישנים יחד.
אני לא מכירה מחקרים שמראים שלינה משותפת עדיפה או פחות עדיפה על פני לינה בחדרים נפרדים.
שיהיה מזל טוב,
שרון באומל
פסיכולוגית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)