לידת אחות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לידת אחות
    דלית
    13/12/2007

בני בן השנתיים וחצי צפוי לקבל למשפחה אחות קטנה בעוד כחודשיים וחצי. אנחנו אמורים לעבור לדירה חדשה ומרווחת יותר בערך כשהתינוקת תהיה בת חצי שנה. יש לי התלבטות לגבי הכנסת שני הילדים לחדר אחד , או לתת לכל אחד חדר משלו. מניסיון הילדות שלי ושל רבים מחבריי כולנו גדלנו יחד עם אחים ואחיות באותו החדר. האם עדיף לגדל שני ילדים בהפרש גילאים כזה בחדרים נפרדים או לחוד? האם יש מחקרים בנושא למשל בנושא השינה, מתי ישנים טוב יותר? יחד או לחוד?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידת אחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה משותפת

שרון באומל
    14/12/2007

שלום דלית
    ההחלטה לגבי שינה משותפת תלוייה רק בכם. אפשר גם להציע לילד לבחור. אפשר לומר לו משהו על כך שאתם מתעדים לעבור לדירה מרווחת יותר, ושם יהיו שני חדרים. אפשר שלכל אחד יהיה חדר משלו, או שיהיה חדר שינה וחדר משחקים. אפשר לתאר לו את היתרונות והחסרונות שבכל החלטה ולראות לאן מנשבת הרוח.
    השינה המשותפת מועדפת, עדיין, על הרבה ילדים. ילדים רבים, להם חדרים נפרדים, מעבירים מזרון לחדר של אחד האחים, ובסופו של דבר ישנים יחד.
    אני לא מכירה מחקרים שמראים שלינה משותפת עדיפה או פחות עדיפה על פני לינה בחדרים נפרדים.
    שיהיה מזל טוב,
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו