טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אמא לילד בן שלוש וחצי. לצערי כבר שנה וחצי אני ואביו גרושים. לבני יש שני בתים ופעמיים בשבוע הוא מבלה עם אביו.הוא ישן אצלו והאבא מאד מעורב בחיי הילד. כמו כן כל סופ"ש שני. היחסים בינינו (אמא ואבא) בסדר ואנחנו מתקשרים בינינו כל הזמן בעניינים הקשורים לבן. הילד הוא ילד שמח וטוב לו עם שנינו. הוא מאד חברותי, רגיש וחכם. הוא עדיין לא שואל שאלות הקשורות לגירושין. השאלה שלי היא האם זה יהיה נכון וטוב בשביל הילד לעשות פעם בכמה זמן מפגש של שלושתנו יחד? אנחנו מבלים איתו בנפרד עם חברים ומשפחה, חוגים,ספרייה וג'ימבורי אבל אף פעם לא בילינו איתו לבד יחד. המקום היחידי שאנחנו איתו יחד זה בארועים של הגן. אני לא רוצה לבלבל אותו. מפחדת שמפגש משותף של שלושתינו יעלה אצלו רגשות ושאלות ורצון לעשות זאת באופן תכוף יותר.
מבקשת את עצתכם,
תודה מראש,
סיגלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד