ילדה בת 4 וחצי נודניקית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 4 וחצי נודניקית
    שלי
    03/02/2011

בתי הגדולה בת 4 וחצי, חכמה דעתנית, חברותית ויפה, בבית לא רוצה לשחק לבד אף פעם , או עם אחותה הקטנה או מנג'סת לנו ההורים. ( בחוץ משחקת עם חברות ועסוקה כל הזמן)כל הזמן נדבקת וזקוקה למגע אין סופי( כאלו מבקשת לחזור לתוך הרחם ממש...) לא משנה כמה תשומת לב מקבלת וכמה חום תמיד זקוקה לעוד.. לא מסוגלת כמעט להיות עם עצמה . גם שאני מעירה לה ומבקשת שתשחק לב או תעזוב אותי קצת היא ממשיכה. אני הרבה פעמים מרגישה שאני דוחה אותה, אבל קשה לי מאוד עם הרצון שלה להיות כל הזמן עליי, אשמח לקבל עצה בעניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 4 וחצי נודניקית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שדולגה-בבקשה התייחסות

שלי
    09/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה בת 4 וחצי נודניקית - תגובה

סמדר ריינר
    09/02/2011

שלום שלי,
    לא נידבת פרטים רבים על המשפחה ועל הילדה כך שקשה לדעת ממה ההתנהגות נובעת. אני יכולה רק לשער, שמשהו בקשר ביניכם לא מאפשר לה להיות לבד בצורה רגועה. או שהיא לא סומכת שאם היא תהיה לבד לא ישכחו אותה או יעזבו אותה, או שלא ממש איפשרתם לה להיות לבד בכל מיני אופנים בלי להתערב לה בצורה יותר מדי חודרנית, או שניהם ביחד.
    אני מציעה לעזור לה להתקדם בצורה הדרגתית, לתת לה לעשות פעילות קצרה, כמו לצבוע דף עבודה כשאתם יושבים לידה, אב לא מעורבים איתה מדי, אחר כך להגדיל את זה ליותר מפעילות קצרה, אחר כך ללכת כשהיא עובדת לבד ולחזור אחרי 5 דקות (ולהגיד לה כמובן) אחר כך להגדיל את זה ל-10 דקות, וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה בת 4.5 נודניקית

שלי
    09/02/2011

לגבי, הרקע, ייש לה אחות בת שנתיים וחצי, המצב עם הגדולה הורע כאשר נולדה לה אחות... לפני שנתיים . למרות שאני נותנת לה הפעלות בבית לבד היא תמיד רוצה ביחד איתי, הדבר היחיד שהיא עושה לבד זה לראות טלוויזיה. חוץ מזה היא מתווכחת הרבה ומייללת שמשהו לא מוצא חן בעייניה.אני ובעלי חסרי סבלנות כלפיה- בגלל שהיא נודניקית וזה כדור שלג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה בת 4.5 נודניקית - תגובה

סמדר ריינר
    10/02/2011

שלום שלי,
    אין ןלי מה להוסיף מעבר למה שהצעתי. נסי את ההדרגתיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו