מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחד מהגן אצל ילד בן 4רפי03/02/2011
בס"ד
שלום לך.
בני בן 4 וחצי, מזה כמה חודשים הוא מגיע נורא כועס ועצבני מהגן ונשאר כך כשעה אחרי הגעתו, הוא מחבק ומנשק אותנו הרבה. בבקרים מוצא את כל הסיבות שבעולם לא ללכת לגן, גם שלוקחים אותו הוא נכנס לגן עם הראש למטה מבלי להסתובב אלינו, שאנו שואלים אותו מה היה בגן הוא אומר "אני לא יכול לספר-לגלות" לשאלתנו אם הוא אוהב את הגננות הוא עונה "כל הילדים אוהבים את הגננות" אין לו חבר ספציפי שהוא מספר עליו קבוע, שאנחנו מעירים לגננות על מכות שהוא מקבל או דברים שמפריעים אנחנו נתקלים בתגובה תוקפנית ויצונית, שבוע שעבר הוצאנו את הילד מהגן , (רעייתי שתחי' כל יום בבוקר היתה בוכה אחרי שהיא שלחה אותו לגן והיתה אומרת לי שהיא שולחת אותו בלב כבד), מאז הוא פורח ולא עצבני וגם מעיז להגיד שלא היה לו טוב בגן וכו'. אנחנו מחפשים לו מסגרת חלופית, הגננת מערימה קשיים ומפעילה עלינו לחצים כבדים. שאלתי היא האם לפי התסמינים שראינו אצלו עשינו טוב שהוצאנו אותו ? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד מהגן אצל ילד בן 4 - תגובה
סמדר ריינר03/02/2011שלום רפי,
לפי התאור שלך נשמע לי שעשיתם טוב. התשובה שלו "אני לא יכול לגלות" לגבי השאלה שלכם מה קורה בגן היא תשובה מדאיגה מאוד בעיני וכן התאור שלכם את התוקפנות של הגננת והלחצים שהיא מפעילה.
נסו לדובב אותו עכשיו לגבי מה שקרה בגן, כשהוא מרגיש בטוח יותר, והבטיחו לו שמעכשיו איש לא יוכל לפגוע בו ובכל מקרה לאיש אסור לפגוע בו ולהגיד לו לא לספר לאבא ואמא ושאתם תשמרו עליו בכל מקרה.
בהצלחה בהמשך הדרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)