בקשר להורים שלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בקשר להורים שלי
    יעל
    04/02/2011

להורים שלי היום היה ריב גדול שבעצם התחיל מכלום אמא שלי סידרה את המטבח ואבא שלי אמר לה למה את מסדרת והתחיל הריב הם צעקו אחד על השני שכול הילדים בבית ואח שלי הגדול הכניס אותנו לחדר למעלה שלא נשמע ושעמתי את אמא שלי אמרה יודע מה בוא נפתח תיק ואני לא רוצה שההורים שלי היפרדו בבקשה עזרו לי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר להורים שלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר להורים שלי - תגובה

סמדר ריינר
    05/02/2011

שלום יעל,
    זה באמת נורא קשה לסבול ממריבות של ההורים ולהיות חסרת אונים בגלל זה. אני מאוד מבינה אותך שאת לא רוצה שההורים ייפרדו, זה עצוב, זה קשה, וזה לא נעים לאף אחד, בטח לא לילדים שלא אשמים בכלום.
    את צריכה לזכור יעל שאת רק ילדה, את לא יכולה לשלוט במה שההורים שלך עושים, ואת לא יכולה למנוע מהם לריב או להיפרד.
    יכול להיות שאם הם ייפרדו זה יהיה קשה בהתחלה אבל אחר כך יהיה יותר קל גם לך כי יהיו פחות מריבות.
    למזלך יש לך אח שעובר את זה יחד איתך וכך את פחות לבד.
    חשוב שתשתפי גם את ההורים בקושי שלך כדי שיוכלו להתייחס אלייך ולהקל עלייך במידת האפשר.
    מעבר לזה אין הרבה מה לעשות כרגע, חשוב שתזכרי שיש לך את החיים שלך ואת הדברים שלך לעסוק בהם, ומה שההורים עושים - זה קשור אליהם ואת בלאו הכי לא יכולה להשפיע על זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו