אינטראקציה- בעיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אינטראקציה- בעיות
    דנה
    06/02/2011

שלום,

אני צריכה בבקשה אבחנה - לאיזה גורם אני צריכה לפנות על מנת לפתור בעיות באינטראקציה ביני לבין בני בן 3 ?
    דחוף, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינטראקציה- בעיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינטראקציה- בעיות - תגובה

סמדר ריינר
    06/02/2011

שלום נועה,
    את יכולה לפנות למכון להתפתחות הילד שעובד עם קופת החולים שלך ולבדוק אם נותנים שם טיפול דיאדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול דיאדי

דנה
    06/02/2011

מה זה ? מה סוג הטיפול ? מה ההכשרה ש המטפל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול דיאדי - תגובה

סמדר ריינר
    06/02/2011

שלום נועה,
    טיפול דיאדי הוא סוג של טיפול פסיכולוגי, ונדרשת לכך אותה הכשרה כמו לכל טיפול פסיכותרפיה אחר. בדרך כלל עוסקים בכך פסיכולוגיים התפתחותיים כייוון שזהו טיפול שנהוג לגבי הגיל הרך בדרך כלל, אך גם פסיכותרפסיט, מטפל באומנות או פסיכולוג קליני יכול לעשות זאת. הכוונה בטיפול דיאדי היא שההורה והילד נמצאים ביחד בחדר בזמן הטיפול והטיפול הוא בקשר ביניהם. זה מה שביקשת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול דיאדי

שירה
    07/02/2011

שלום,

דיברתי עם פסיכולוגית קלינית והיא אמרה לי שבדר"כ הם לא מטפלים בגילאים כ"כ קטנים ()3) ורצוי לפנות למכון התפתחות הילד.
    אני קצת אבודה , עייפה ומיואשת . מה לעשות?

תודה דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול דיאדי - תגובה

סמדר ריינר
    07/02/2011

שלום שירה,
    אכן אני הפניתי אותך מהתחלה למכון להתפתחות הילד. מדוע את מרגישה אבודה? אנא צרי קשר עם מכון להתפתחות הילד שעובד עם קופת החולים והתייעצי איתם. אם לא תצליחי פני שוב ואמשיך לכוון אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו