מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אינטראקציה- בעיותדנה06/02/2011
שלום,
אני צריכה בבקשה אבחנה - לאיזה גורם אני צריכה לפנות על מנת לפתור בעיות באינטראקציה ביני לבין בני בן 3 ?
דחוף, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינטראקציה- בעיות - תגובה
סמדר ריינר06/02/2011שלום נועה,
את יכולה לפנות למכון להתפתחות הילד שעובד עם קופת החולים שלך ולבדוק אם נותנים שם טיפול דיאדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול דיאדי
דנה06/02/2011מה זה ? מה סוג הטיפול ? מה ההכשרה ש המטפל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול דיאדי - תגובה
סמדר ריינר06/02/2011שלום נועה,
טיפול דיאדי הוא סוג של טיפול פסיכולוגי, ונדרשת לכך אותה הכשרה כמו לכל טיפול פסיכותרפיה אחר. בדרך כלל עוסקים בכך פסיכולוגיים התפתחותיים כייוון שזהו טיפול שנהוג לגבי הגיל הרך בדרך כלל, אך גם פסיכותרפסיט, מטפל באומנות או פסיכולוג קליני יכול לעשות זאת. הכוונה בטיפול דיאדי היא שההורה והילד נמצאים ביחד בחדר בזמן הטיפול והטיפול הוא בקשר ביניהם. זה מה שביקשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול דיאדי
שירה07/02/2011שלום,
דיברתי עם פסיכולוגית קלינית והיא אמרה לי שבדר"כ הם לא מטפלים בגילאים כ"כ קטנים ()3) ורצוי לפנות למכון התפתחות הילד.
אני קצת אבודה , עייפה ומיואשת . מה לעשות?
תודה דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול דיאדי - תגובה
סמדר ריינר07/02/2011שלום שירה,
אכן אני הפניתי אותך מהתחלה למכון להתפתחות הילד. מדוע את מרגישה אבודה? אנא צרי קשר עם מכון להתפתחות הילד שעובד עם קופת החולים והתייעצי איתם. אם לא תצליחי פני שוב ואמשיך לכוון אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)