גירשין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גירשין
    ים
    06/02/2011

שלום, אני אמא לשני ילדים בן 4 ובת 10 חודשים.
    הבן שלי עבר השנה הרבה שינויים - בחודש מרץ נולדה לו אחות, בחודש אוגוסט עברנו לבית חדש, בחודש ספטמבר התחיל גן חדש ובחודש נובמבר התחלנו הליך של גירושין שחודש לאחריו בן זוגי עזב את הבית. הילד שלי ממש אבוד. הוא מאוד קשור לאבא שלו הוא התחיל להפנים שרואה אותו רק פעמיים בשבוע והתחיל לפתח התנהגות אלימה הן מילולית והן פיזית כלפי חבריו לגן וכלפי אחתו הקטנה.
    הגננת זימנה אותי לשיחה ואני מתכוונת ללכת איתו ליעוץ אבל רציתי לדעת בינתיים איך אני יכולה לעזור לו? אני נותנת לו המון כדי שלא ירגיש עצוב ואני חוששת שאולי אני לא פועלת היטב ועלי להמשיך להציב לו גבולות ..?
    אשמח לקבל עצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירשין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירשין - תגובה

ליאת גרוס
    06/02/2011

שלום ים
    ראשית חשוב להמשיך להתנהל מולו כפי שהיה עד כה. נסיונות לפצות אינם יעילים ועלולים להזיק.הוא זקוק להרגעה וביטחון לא לפיצוי חומרי.
    שנית - לדעתי האישית, ויש כאלו שחושבים אחרת, במצב שאת מתארת וכאשר הילד הוא בן 4 לא מומלץ לקחת את הילד ליעוץ אלא לפנות להדרכת הורים אצל אנשי מקצוע המתמחים בטיפול משפחתי בעקבות גירושים. הכי נכון שתלכו שניכם(שני ההורים) כדי לדעת איך להתנהל מול הילד במציאות החדשה . אם אי אפשר יחד לכו בנפרד, אבל לאותה דמות מקצעית. התנהלות נכונה שלכם תוביל לשינוי מהיר ונכון הרבה יותר מאשר טיפול פרטני בילד. הגירושים הם הגורם המרכזי לקושי והתנהלות נכונה שלכם גם תפחית אותו. אם המציאות החיצונית לא תשתנה חבל לבזבז כסף וזמן על ייעוץ וטיפול פרטני לילד.

זו דעתי מתוך נסיון וקריאת מחקרים רבים בנושא.

כדאי לשמוע דיעות נוספות בטרם תחליטו.

מקווה שהגירושים יביאו איתם שקט ורגיעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו