טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני בן 5 בגן חובה. מאז ומתמיד אוהב לשחק עם בנות בלבד ונמנע ממשחק עם בנים. בבית משחק משחקי בנים, אך נמנע תמיד ממשחקי כדור, רכיבה על אופניים וכד' לא רוצה להשתתף בחוגים ופוחד ממפגש עם בני גילו ומטה, פוחד להפסיד או להתקשות. מסתדר נהדר עם גדולים ובעיקר גדולות ממנו. הוא ילד נבון ומלא בטחון בבית, יש לו אח ואחות גדולים ממנו. הוא בטיפולי פיזיותרפיה. אני שואלת לגבי פתרון לקושי במשחק קבוצתי ובמשחק/מפגש עם בני גילו ואיך אפשר לעודד לפעילוות שהוא בוחר להימנע מהן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לי, לא ציינת דבר על המבנה המשפחתי שלכם. אם יש אבא בתמונה, כדאי ורצוי שאבא ינסה לשחק איתו מדי פעם, בהדרגה, בלי להכריח, לפעמים לתת לו לנצח, תוך רגישות לפחדים שלו ולהסתייגויות שלו. אם אין אבא בתמונה, גם את יכולה לעשות זאת, תוך דגש על עזרה בתחום התחרות שמרתיעה אותו. אם אתם לא מצליחים, כדי לפנות לטיפול והדרכת הורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד