נכדה בת 6 אדישה לסבתא וסבא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נכדה בת 6 אדישה לסבתא וסבא
    פרידה
    08/02/2011

יש לנו נכדה בת 6 מאוד חכמה ונבונה שהיתה נוהגת לבוא אלינו בימי שישי וללון אצלנו עם המון פינוקים ותשומת לב מצידי כולל משחקים איתה. לאחרונה היא לא רוצה להגיע אלינו עם אבא שלה (הבן שלי) בימי שישי כשהוא בא לבקר. היחסים שלנו עם ההורים שלה מצויינים. יש לה אחות יותר קטנה בת 3 שהיא מאוד אוהבת לבוא אלינו. מותר לציין שבימי שבת אחת לשבועיים הם באים אלינו לארוחה והיא במיוחד מאוד אוהבת את המאכלים שלי ומחמיאה לי מאוד. מערכת היחסים שלי איתה מצויינים ויש אהבה הדדית לכן מוזר לי שהיא לא מוכנה לבוא עם אביה בימי שישי. אשמח לקבל תגובה מדוע .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נכדה בת 6 אדישה לסבתא וסבא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכדה בת 6 אדישה לסבתא וסבא - תגובה

סמדר ריינר
    09/02/2011

שלום פרידה,
    אני לא מכירה אתכם ואני לא יכולה לדעת מדוע הילדה לא רוצה לבוא. הכי פשוט נראה לי לשאול את הילדה.
    אם היא לא עונה או לא יודעת, יש כמה כיוונים שאפשר לחשוב עליהם כהשערה ולבדוק אותם . ייתכן שהיא מרגישה שיש עליה יותר מדי לחץ ותשומת לב? אולי היא צריכה לפעמים שיניחו לה ואתם "חונקים" לפעמים מרוב אהבה? האם מוםעל עליה לחץ אחר כלשהו, האם היא נדרשת לתת לכם אישורים כמה נעים ונחמד אצלכם, בלי שאתם מרגישים? האם קשה לכם לפעמים לקבל שלפעמים לא בא לה או שהיא לא מרוצה ממשהו, או שהיא כועסת ולא מתנהגת יפה?
    יכול להיות שכדאי קצת להרפות ולחכות שיתחשק לה שוב, רצוי לא לקחת את זה אישית יותר מדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו