אובססיבית לאמא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אובססיבית לאמא
    הילי
    10/02/2011

נכדתי בת 2 ושלושה חודשים. קשורה לאמה באופן קיצוני לדעתי: כשאני לוקחת אותה מהגן לוקח לה דקות ארוכות להתאושש מזה שאמא שלה לא הגיעה. באוטו היא מדברת על איפה אמא. לעיתים תכופות בטיול רגלי היא מצביעה על דברים (ירח, ילד) ואומרת שהוא קורא לאמא שלו והיא לא שומעת. בשעת מישחק בג'ימבורי היא ניתקפת בעצבות עמוקה עד בכי אני רוצה לאמא. כל הזמן מחפשת את אמא נואשות. ביתי היתה איתה חצי שנה אחרי הלידה והיא הלכה לגן לפני כחודשיים. שם הכל בסדר.כשהיתה קטנה תמיד כשאמא שלה הופיע בדלת היא ממש רעדה וצרחה מהתרגשות.היום ביתי נמצאת איתה אחה"צ פעמיים עד שלש בשבוע ובשאר הימים מגיעה בסביבות 6 וכמובן שישי שבת. האבא פחות ישוב לה.מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובססיבית לאמא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובססיבית לאמא - תגובה

סמדר ריינר
    10/02/2011

שלום הילי,
    האם מכינים אותה ומסבירים לה מתי סבתא תבוא קחת אותה ומתי אמא? זה חשוב. מעבר לזה כנראה שבאמת אמא חסרה לה, אני לא חושבת שהיא אובססיבית, אני מאמינה שהיא באמת זקוקה ליותר אמא בחייה. איך עושים את זה מעשית - אין לי פיתרון קסם, ואני חושבת שיפה שאת הסבתא מתגייסת לעזור. אבל להגיד על תינוקת בת שנתיים שנמצאת יום מלא ללא אמה ומתגעגעת אליה שהיא אובססיבית זה לא כל כך הוגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו