מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אובססיבית לאמאהילי10/02/2011
נכדתי בת 2 ושלושה חודשים. קשורה לאמה באופן קיצוני לדעתי: כשאני לוקחת אותה מהגן לוקח לה דקות ארוכות להתאושש מזה שאמא שלה לא הגיעה. באוטו היא מדברת על איפה אמא. לעיתים תכופות בטיול רגלי היא מצביעה על דברים (ירח, ילד) ואומרת שהוא קורא לאמא שלו והיא לא שומעת. בשעת מישחק בג'ימבורי היא ניתקפת בעצבות עמוקה עד בכי אני רוצה לאמא. כל הזמן מחפשת את אמא נואשות. ביתי היתה איתה חצי שנה אחרי הלידה והיא הלכה לגן לפני כחודשיים. שם הכל בסדר.כשהיתה קטנה תמיד כשאמא שלה הופיע בדלת היא ממש רעדה וצרחה מהתרגשות.היום ביתי נמצאת איתה אחה"צ פעמיים עד שלש בשבוע ובשאר הימים מגיעה בסביבות 6 וכמובן שישי שבת. האבא פחות ישוב לה.מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובססיבית לאמא - תגובה
סמדר ריינר10/02/2011שלום הילי,
האם מכינים אותה ומסבירים לה מתי סבתא תבוא קחת אותה ומתי אמא? זה חשוב. מעבר לזה כנראה שבאמת אמא חסרה לה, אני לא חושבת שהיא אובססיבית, אני מאמינה שהיא באמת זקוקה ליותר אמא בחייה. איך עושים את זה מעשית - אין לי פיתרון קסם, ואני חושבת שיפה שאת הסבתא מתגייסת לעזור. אבל להגיד על תינוקת בת שנתיים שנמצאת יום מלא ללא אמה ומתגעגעת אליה שהיא אובססיבית זה לא כל כך הוגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)